جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نگا کن عزیزم هیچچچ قانون ثابتی وجود نداره ،ب خدا قسم توی منطقه ی ما تمام پسرا دقیقا با دختری ازدواج کردن که یا سه یا پنج یا دوسال باهاش رابطه ی جنسی داشتن ،بعد با چ عزتی هم بردنش خونش ،،ببینید بستگی ب طرفت داره دنبال این نباش که بقیه چ کردن
و اغلب با اون کسی که دارن زیر یه سقفن و ازدواج محسوب میشه بعدش رسمیش میکنن و همو میخوان
ارتودوکس☦💒💞 سینگل و متعهد 💍 متعهد به اهدافم🤍 متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸 بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤 ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐ 💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞 🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍
از نظر من پسری که دختری و بخواد چه ایرانی چه خارجی هیچ موقع تا دختر خودش امادگی نداشته باشه درخواست نمیکنه یا نمیخواد خودشو تحمیل کنه حالا اون امادگی ممکنه قبل از ازدواج باشه چه بعدش ولی تو ایران اکثر پسرا اگه واقعا دختری براش جدی باشه و قصدش ازدواج باشه میزاره بعد از ازدواج که مشکلی برای دختر پیش نیاد
حرف دوستمون درست ترین جواب ممکن بود این کاملا درسته کسی ک واقعا میخوادت هیچوقت ازت چیزی نمیخواد ک نسبت بهش شک کنی اینک بهت دست نمیزنه برای اینه ک تو فک نکنی قصد بدی داره وگرنه دلش ک میخواد بخاطر دختر خودشو کنترل میکنه
هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️