2777
2789
به نظر شما فرهنگ ایرانی با غربی یکیه؟اونا برلشون مهم نیست روابط قبل از ازدواج اما اینجامهمهعجبا نسنج ...

فرهنگ غلط ما افتخار کردن داره؟ جوابم نسنجیده نیست. حقیقته

ادمیزاد به عقلش رجوع میکنه نمیشه همه دنیا اشتباه کنن ما درست بگیم که میشه؟ اصلا فرضا ما درست بگیم، با این فرهنگمون به کجا رسیدیم؟

من ایران نیستم ولی بودم هم این حرفا برام خنده‌دار بود. تهش میاین اینجا مینویسین شوهرم سرده بهم خیانت میکنه بهم دست نمیزنه زودانزاله

دست معمولی ک حالا اوکیعمثلا بغلی اینا درستع؟

به بین آدم راحت متوجه میشه پسری که از روی نیاز میاد طرفت  به ..... کار داره 

ولی اگه پسری بخواد مثله بغل دست دادن و اینا به معیار های خوده طرفت برمیگرده بعضیا هستن دست میدن بغل میکنن  ولی دیگه به طرفه مقابلشون احترام میزارن و خطه قرمزارو رد نمیکنن کلن اگه کسی عاشق باشه به حریم خصوصی شخص مقابل احترام میزاره 

ولی بعضیا هستن عاشقن سمته.... نمیرن  ولی دستو بغل اینام ندارن ‌.‌.‌‌... اینا بر میگرده به عقایدش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی میخواین بگین تو کشورای دیگه چون معتقد نیستن ازدواج هم نمیکنن؟ وا

بله 

دیر ازدواج می کنند 

حداقل قبل ازدواج از دبیرستان تا ازدواج چندین رابطه بی سرانجام داشتند 

و اینجا ایران دخترهای امیدوار که می پرسند الان منظورشون ازدواجه

از روی علاقه ممکنه خیلی خجالت گونه دست شمارو بگیره ولی هرگز خط قرمز رد نمیکنه

اما عقل حکم میکنه همین کار رو هم انجام ندید تا طرف رو تشنه تر نگه دارید و هم اطمینانش رو در جهت اینکه قبلا باکسی نبودید و اجازه ندادید کسی بهتون دست درازی کنه رو جلب کنید

مطمئن باشید تو دلش این مدلی شمارو بیشتر میپسنده هر چقد هم که خودش خواهان گرفتن دست شما باشه

فرهنگ غلط ما افتخار کردن داره؟ جوابم نسنجیده نیست. حقیقتهادمیزاد به عقلش رجوع میکنه نمیشه همه دنیا ا ...

دقیقاً 

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

خب منوشوهرم زمان دوستی بوسه و اینارو داشتیم خب اگه اینطوریه چرا باهام ازدواج کرد و منو گرفت؟🤔😅نگید ...

منظورش بوس و بغل نیست 

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

فرهنگ غلط ما افتخار کردن داره؟ جوابم نسنجیده نیست. حقیقتهادمیزاد به عقلش رجوع میکنه نمیشه همه دنیا ا ...

فرهنگ غلط؟ 

یعنی دختر زیرخواب پسرا بشه فرهنگ خوبیه؟

حالت خوبه عزیزم؟

یعنی هرکس قبل از ازدواج رابطه داشته باشه موقع ازدواج گرم مزاجه هرکی نداشته باشه بعدش سردمزاجه؟

می بخشید حرفاتون خیلی سطحی و متناقضه