2777
2789
عنوان

بهترین سالای جوونیمون با درس حروم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 57 پست
خوب از دانشگاه بیا بیرون برو رستوران بزن

همسرم همینکارو کرد و سوپرمارکت زد. 

منم انلاین شاپ زدم وزبان تدریس میکنن 

درامد همسرم دو برابر منه تقریبا. 

یه کم کارم بگیره منم مغازه میزنم 

کاش میشد همینکارو کرد من یکی ک نیمفهمم چ شغلی دوس دارم و چی میخام بازم خوبه ک تو دانشگاهتو رفتی آیند ...

منم درسته دانشگاه رفتم ولی الان دارم کار متفاوت با رشته م انجام میدم. 

اخه میدونی تا چیزیو تجربه نکنی نمیفهمی دوسش داری یا نه. 

من موقع کنکور ریاضی از معماری و مهندسی نساجی خوشم اومد. گفتم معماری دست زیاده پس برم مهندسی نساجی که کمیاب تره. 

و حتی تا حالا تو عمرم کارخونه نساجی ندیده بودم.  تو دانشگاه هم همه چی تئوری بود تا کاراموزی. 

کاراموزی یه چیزایی یاد گرفتم واون موقع فهمیدم اصلا دوس ندارم تو کارخونه کار کنم. 

برا همین میگم ادم کارای مختلفو امتحان کنه بعد بره دانشگاه بهتره تا بعد دیپلم سریع بدون هیچ تجربه ای میریم دانشگاه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم درسته دانشگاه رفتم ولی الان دارم کار متفاوت با رشته م انجام میدم. اخه میدونی تا چیزیو تجربه نکنی ...

دقیقا کاش میشد بفهمیم

ولی اجازه نمیدن هی میگن برو دانشگاه فقط

کسی نمیذاره تجربه کنیم 

منم دیقا همین مشکلو دارم

ساقی به نور باده برافروز جام ما
دقیقا کاش میشد بفهمیمولی اجازه نمیدن هی میگن برو دانشگاه فقطکسی نمیذاره تجربه کنیم منم دیقا همین مشک ...

وای دقیقااا خانواده ی منم همین بودن 😑

تازه من الان شوهر کردم و بازم گیر میدن که ارشد بخون. 

ارشد بخون ما برا تو یه عمر زحمت کشیدیم تو الان با ادامه تحصیل ندادن تلاشای ما رو داری از بین میبری.  هزینه تحصیلتم خودمون میدیم فقط بخون. 

شوهرم بهش برمیخوره اونا اینجوری میگن. 

منم دوس ندارم درس بخونم واقعا 

وای دقیقااا خانواده ی منم همین بودن 😑تازه من الان شوهر کردم و بازم گیر میدن که ارشد بخون. ارشد بخون ...

فک میکردم شوهر کنی دیگه کار به ادم ندارن😶🤣

وای منم از درس خوشم نمیاد ولی هی میگن دانشگا برو

یکی رفته دانشگاه پیام نور هی میزنن ب روم ک فلانی دانشگاه رفته و تو نرفتی😑

فک میکردم شوهر کنی دیگه کار به ادم ندارن😶🤣وای منم از درس خوشم نمیاد ولی هی میگن دانشگا برویکی رفته ...

😂😂

خب تو هم همون پیام نوری چیزی برو زیاد اهمیت نده در کنارش کار کن حتما. 

یه رشته ای برو که بیشتر عملی باشه مثل رشته های هنری 

😂😂خب تو هم همون پیام نوری چیزی برو زیاد اهمیت نده در کنارش کار کن حتما. یه رشته ای برو که بیشتر عم ...

وای نه توروخدا🤣🤣🤣

میخام برم ی شهر دیگه اونجا میتونم مهارت یاد بگیرم اره حتما میرم سرکار 

وای نه توروخدا🤣🤣🤣میخام برم ی شهر دیگه اونجا میتونم مهارت یاد بگیرم اره حتما میرم سرکار

موفق باشی عزیززم ـ

منم شهر دیگه درس خوندم ولی خیلی سخت بود 😑😑

خوابگاه پادگانه قشنگ 😂

ولی که تجربه کسب و میکنی و زندگی با هفت هشت نفر ادم اونم تو یه اتاق بیست متری از فرهنگ های مختلف و شهر های مختلف کلی باعث میشه ادم قوی و سازگار بشهد

موفق باشی عزیززم ـمنم شهر دیگه درس خوندم ولی خیلی سخت بود 😑😑خوابگاه پادگانه قشنگ 😂ولی که تجربه کس ...

مرسی عزیزم تو بیشتر❤️

اره دقیقا درسته قبلا تجربشو داشتم سخت میگذشت اذیتم خیلی شدم ولی بازم همون دانشگاه رفتنه خوبه😅

خب ۳۰۰ دلار بگیرهمیدونی مخارج چقدر بالائه؟؟؟؟؟؟؟؟چرا الکی حرف میزنی وقتی تناسب حقوق و خرج رو نمدونیح ...

اتفاقا اونجا تناسب هست!اینجا جدا از مالیات زیادی که از روی حقوق برمیدارن سر تک تک خرید های روزانه هم مالیات باید بدی!یه قهوه میخری ده درصد مالیات باید بدی!!!!سالی یک سفر با حقوق کارمندی نمیتونی بری!

من چندتا از دوستان و نزدیکام خارج از کشورن و کاملا راضی اند حتی یکیشون اونجا مکانیک کار میکنه و به راحتی سالی دوتا سفر خارجی میره!

تو چند سال اونجا زندگی کردی؟

این حرفات از رو شکم سیری میاد

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی