2777
2789
عنوان

بهترین سالای جوونیمون با درس حروم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 57 پست
پس چرا تمام اطرفیان ما که رفتن غیر از اینه ؟

حالا شاید اطرافیان شما همه واقعیت رو نمیگن من نمیدونم

اما خب من چیزی که مهندس و دندون پزشک و جراح مغز و اعصاب دیدم اینه

راضی نیستن اما حاضر هم نیستن که برگردن

میگن اوضاع همه جا خرابه اما مثلا تو امریکا حداقل کسی کاری به کارمون نداره یا جراحه میگفت اینجا حداقل خیالم راحتع خانواده مریض نمیریزن سرم بکشنم

نقاش و عکاس

حالا شاید اطرافیان شما همه واقعیت رو نمیگن من نمیدونماما خب من چیزی که مهندس و دندون پزشک و جراح مغز ...

عزیزم ولی من فکر میکنم فامیلای شما تا این حد اغراق میکنن که شما دلتون نخواد🤣

وگرنه ماهم پزشک و مهندس داریم که ۲۰ ساله آمریکان اتفاقا زن و شوهرن

خونه و ماشین و امکاناتی که دارن و توی ایران بخوای داشته باشی فقط باید اختلاسگر باشی😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ولی من فکر میکنم فامیلای شما تا این حد اغراق میکنن که شما دلتون نخواد🤣وگرنه ماهم پزشک و مهندس ...

خب باشه افرین به فامیلای شما که انقدر موفقن و اغراقم نمیکنن😂

منم نگفتم اینجا بهشته اونجا جهنم

گفتم اونجا هم همینه برتری وجود نداره

نقاش و عکاس

حالا شاید اطرافیان شما همه واقعیت رو نمیگن من نمیدونماما خب من چیزی که مهندس و دندون پزشک و جراح مغز ...

از اونور خاله ی خودم با ۵ تا بچه مهاجرت کردن آلمان خونه و کیفیت زندگی ای که اونجا دارن اینجا تو خوابم نمیتونستن ببینن.زن و شوهر کارمند ساده بودن اینجا به دهم ماه نرسیده حقوقشون تموم میشد

بعد فکر کن بیش فعالم باشی یعنی سرکلاس کلا تو هپروت باشی من کهکل جوونیم تواین نظام اموزشی هدر رفت😁

الهی بگردم. 

وای منم اینجوریم. 

ینی هیچ درسی رو گوش نمیدادم سر کلاس میومدم خودم خونه دوباره چند ساعت وقت میذاشتم میخوندم تا یاد بگیرم 

از اونور خاله ی خودم با ۵ تا بچه مهاجرت کردن آلمان خونه و کیفیت زندگی ای که اونجا دارن اینجا تو خواب ...

نمیدونم تجربه المان نداشتم اما خب یکی از فامیلامون که انگلیه میدونم بخاطر کار های درمانیش همیشه میاد و میگه اونجا اوضاع درمان و ... خیلی خرابه

اوضاع زندگیشون اما میگه نرماله ولی میگه انگلیس هم خیلی کشور گرونیه

خب برای هر کس میتونه متفاوت باشه واقعا یه چیز قطعی نیست،همونطوری که اینجا هم یکی اوضاعش خوبه یکی بد

اما خب این چیزی که من دیدم و شنیدم میگن اونجا هم گرونی و تورم هست و زندگی سخت میگذره اما میگن توی یه چیزایز اینجا بهتره یه چیزایی اونجا

مثلا از خدمات درمانی خیلی گله دارن اما از قوانین سختگیرانه اشون راضین

نقاش و عکاس

حرفت درسته ولی مثلا من زندگیم خراب نشد چون اونقدر دنبال درس هم نبودم ولی دانشگاه واقعا برام عالی بود ...

درسته منم تو دانشگاه خیلی رفیق پیدا کردم. 

عشق زندگیمو خارج از دانشگاه پیدا کردم. 

تازه من خوابگاه بودم مدیریت بحران و زندگی با ده تا ادم از ده فرهنگ و شهر مختلف ایرانو تجربه کردم.  مسئولیت پذیرتر شدم، بیشتر اهل حساب کتاب و پس انداز شدم. 

ولی خب از نظر دروس و وضعیت شغلی میگم نه روابط انسانی و.... 

من دارم کار ازاد میکنم ولی خب میگم چرا اینقدر دوری کشیدم از خانواده. 

حق گفتی من چی بگم تو این مملکت با رتبه دو رقمی دکتری گرفتم با معدل ۱۹ و خرده آخر دبیر شدم با حقوق ۱۲ ...

الهی بگردم 🥺🥺🥺

از کار ازاد بیشتر پول در میاد. 

ولی خب ادم زورش میاد بعد از ۲۲ سال درس خوندن برگرده سر کاری که دوازده سال پیش بدون درس و زحمت هن میشد انجام داد 

رشته خوبیه ک...منم کنکوریم

اره. 

شرکت پایابافت تهران  کار میکردم پارسال ماهی دوازده تومن میداد. 

الان اومدم بیرون زبان تدریس میکنم ماهی دوازده میگیرم و یه کار ازادم کنارش راه انداختم انلاین شاپ از اونم فعلا پنج شیش تومن در میاد تا کارم حسابی بگیره ببینم چی میشه 

بازم خوبه ایشالا بهتر هم میشه

مرسی عزیزم 

ولی خب زبان که به دردم خورد رو خارج از دانشگاه یاد گرفتم. ـ

به نظرم دانشگاه وقتی خوبه که اول وارد کارای مختلف بشی همه رو امتحان کنی و درنهایت ببینی کودومو دوست داری بعد بری تو همون کار فعالیت کنی حالا در کنار کار همون رشته رو دانشگاه ازادی،  علمی کاربردی جایی بخونی. 

دانشگاه دولتی اونم شهری که نمیخوای اونجا بمونی نمیصرفه. ـ

پسر خالم با دکترای مهندسی مکانیک از شریف،رفت امریکامتاسفانه مشکلی که وجود داره اینه که اونم همین حرف ...

😑😑

پول تو درس نیس واقعا 

پول تو کار کردن و کارافرینی و دلالی و کاسبیه انگا. 

مرسی عزیزم ولی خب زبان که به دردم خورد رو خارج از دانشگاه یاد گرفتم. ـبه نظرم دانشگاه وقتی خوبه که ا ...

کاش میشد همینکارو کرد 

من یکی ک نیمفهمم چ شغلی دوس دارم و چی میخام

بازم خوبه ک تو دانشگاهتو رفتی آیندتم مشخصه

ولی من سردرگمم...نگران اینم ک چی میشه

ساقی به نور باده برافروز جام ما