هی_بیخیال مدیر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5241 عنوان دیشب آقای قاضی رو دیدین | مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 91 پست اون قاضی جوری با دختره رفتار کرد دلم میخواست برم چو تلویزیون بگم بسه دیگه نوبت منه🥲🥲😂❤ دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤ امروز | 09:36 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر،جانان عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 639 💔😂😂میگه خونه ترامپ هم سه تا سگ نداره راست میگه دیگ یا اونجاش ک میگف من کد ملی ندارم اینا شناسنامه و سجل و گواهینامه هم دارن🤣 اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
آریس۴۱ عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 2735 آره من دلم کباب شد برا بچه طفلکگفت تا ۶ ماه دیگه میمیره نه؟💔 ارهدخدا هیچ بنده ای نبینه نه گفت بزرگ شه قلبش ضعیف میشه و الان دهم تشنجی شده خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰
دلبر،جانان عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 639 نه گفتن احتمالش هس در آینده بدتر هم بشه دلم برای مامان باباش کبابه خداکنه این یه مورد هیییییچ وقت واقعی نباشه💔خداکنه هیچ جا به بچه ها ظلم نشه و این بلاها سرشون نیاد اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
دلبر،جانان عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 639 ارهدخدا هیچ بنده ای نبینه نه گفت بزرگ شه قلبش ضعیف میشه و الان دهم تشنجی شده آخ آخ😭💔 اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
هی_بیخیال مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5241 دیگه میشد خانوم قاضی🤣🤣 ولی خدایی یه لحظه اصلا شکفتممم کاش یکیم منو بزنه برنم پیش اون قاضیه🥲😂💔 دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤
shoka_80 عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 1640 خداکنه این یه مورد هیییییچ وقت واقعی نباشه💔خداکنه هیچ جا به بچه ها ظلم نشه و این بلاها سرشون نیاد چیشده بود میشه بگی
هی_بیخیال مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5241 یا اونجاش ک میگف من کد ملی ندارم اینا شناسنامه و سجل و گواهینامه هم دارن🤣 😂😂😂 خیلی زبون باز بودن دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤
دلبر،جانان عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 639 چیشده بود میشه بگی تو پارک بوده بازی میکردهدستش برق گرفته بود به پایه کولر دست زده بودبرق انقد شدید بوده اتصالی داشتهپسره ۵ ساله،الان ۶ ماهه دیگ حرف نزده و تشنجیهو حالش خیلیییی بد بودو به مرور دکترا گفتن بدترم میشه اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
هی_بیخیال مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5241 چیشده بود میشه بگی عزیزم یه زنه با پسرش رفته پارک پسرش رفته به پایه های کولر دست زده برق گرفته بعد انگار کولر مشکل داشاینا هم شکایت کردن و.... انگار اون سازمان پدر و مادر بچه رو تهدید کرده بودن اگه رضایت ندی اذیتت میکنیم و.... دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤
دلبر،جانان عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 639 😂😂😂 خیلی زبون باز بودن خود دلقک اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
هی_بیخیال مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 5241 خود دلقک من دلم برا اون زنه که پسرشو ی ساعت دیر اورده بود بعد پدرش پسره رو زده بود برا اونم سوخت طفلی بچه ها همه جا قربانین دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤
samear3161 عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 161 ولی خدایی یه لحظه اصلا شکفتممم کاش یکیم منو بزنه برنم پیش اون قاضیه🥲😂💔 خب همش چرته اون قاظی واقعی نیست 🤣
دخترکویرم عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 2833 بیرونم وگرنه میدونم تکرارش ساعت چنده 😊 عه فکر کردم عین من بیکاری توخونه خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم