2777
2789
عنوان

خانما کی حقوی بلده

27 بازدید | 7 پست

۸ روز پیش یک رنگ کار با آگاهی از اینکه ما طی ۱۰ روز آینده باید خونه رو تخلیه کنیم وگرنه متحمل خسارت زیادی میشیم کار رنگ و رزین آشپزخانه من رو به عهده گرفت ولی روز اول که اومد با تخمین بد باعث شد کارش ناقص بشه و مجبور بشیم همه رو پاک کنیم و بعدش دوباره رن و رزین و ...بخریم  تا دوباره کار رو انجام بده ، 

مرحله دوم که اومد رنگ و رزین و ... زد دیدیم پر از لکه و شره رنگ و رزین و حباب‌های زیاد هست و حتی یکجاهایی اصلا رنگ نخورده  

هیچکس کار ناقص لین آقا رو قبول نمیکنه 

هر بار گفتیم بیا اصلاح کن گفت فلان روز و ساعت میام و ما مرخصی می‌گرفتیم و می‌رفتیم به خونه یا حتی دنبالش می‌رفتیم ولی خاموش بود یا نمیومد 

الان دو روز دیگه مهلت دارم و شیشه بر هم باید بیاد بعد از اتمام کار ایشون و اسباب جمع کنم و زندگیم پر رنگ و چسب مونده چون نمیشه تمیز کنم باز بیاد کثیف کاری کنه ،صاحب خونه هم داره فشار میاره که باید دو روز دیگه تحویل برین برین 

چیکار کنیم ما ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچکس هم خار نشد کار خراب و نصفه این آقا رو بیاد دست بگیره

ببین توبه ای به من دادن این اوستاکارا، که قسم خوردم نذارم هیچ کی پاشو خونم بذاره

دل منم خونه از دستشون

چن ماه پیش کلی تاپیک زدم گیر اوستاکارای دزد افتاده بودم😑

پشت هر کاربری یه قلب هست❤