2777
2789
خوب همون ۱۸۰۰ و تبدیل به طلا کنمیتونی طلای ریز بخری یا قرعه کشی خونگی بزار یه تیکه طلای درشت بخرمن خ ...

سکه پارسیان ارزش داره ؟ شوهر من یه مدته میره از این یک گرمی ها میخره

تا آخرش اون خونه رو نفروشی دوباره بدی طلا  یه ضررم اونجا  نکنی ول کن نیستی خونه ام سودشو میده فقط باید صبر کنی 

من که تا حالا ندیدم قیمت خونه ثابت بمونه برا همیشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوسانات کوتاه مدت رو در نظر نگیر . در دراز مدت همیشه خونه نفع بوده . یادتون باشه اقتصاد یک تخصصه . م ...

الان تو تمام سایتا میگن مسکن مرده دیگه رشد نداره تازه ارزونترم میشه بخدا منم سرمایمو راحت بدست نیاوردم دلم میسوزه میبینم همون خونه ای که پارسال 340 گرم بابتش طلا فروختم حتی گوشواره گوش خودمو دخترمو کندم بردم فروختم امسال با 200 گرم همون خونه رو میشه خرید

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
خوب همون ۱۸۰۰ و تبدیل به طلا کنمیتونی طلای ریز بخری یا قرعه کشی خونگی بزار یه تیکه طلای درشت بخرمن خ ...

مبارک باشع ولی تو دنیای حقیقی بکسی نگو این مطلب رو 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
تا آخرش اون خونه رو نفروشی دوباره بدی طلا یه ضررم اونجا نکنی ول کن نیستی خونه ام سودشو میده فقط با ...

آخه خستم طلام یه لحظه ترمزش کشیده نمیشه که من اینقدر حرص نخورم همین طور عمودی یه نفس داره میره بالا

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
سکه پارسیان ارزش داره ؟ شوهر من یه مدته میره از این یک گرمی ها میخره

اگه از جای مطمئن میخری اشکال نداره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
الان تو تمام سایتا میگن مسکن مرده دیگه رشد نداره تازه ارزونترم میشه بخدا منم سرمایمو راحت بدست نیاور ...

ما هفته پیش یه زمین خریدیم ۱۲۰۰ الا باید تزدیک۳۰۰ تومن طلا بفروشم .همه اش فکر می کنم نکنه اشتباه کردم