2777
2789
ما هم همین طورسکه های نازنین رو ۳۰ میلیون فروختم الان سکه شده ۵۳ میلیونداره دوبرابر میشهخونه هیچ رشد ...

من 340 گرم فروختم خاک برسرم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب همون ۱۸۰۰ و تبدیل به طلا کن

میتونی طلای ریز بخری یا قرعه کشی خونگی بزار یه تیکه طلای درشت بخر

من خودم ۱۴۰۰ از پولی که تو بانک دارم سود میگیرم ۱۰۰ تومن هم میزارم روش میدم قرعه کشی خونگی وقتی پولش یه جا میاد دستم طلا میخرم

حتی مثلا چند روز دیگه سود سهام عدالت و میدن با کادوی تولدم که ۱۰ دی هست و ۲ دی کادوی روز زن یه جا میدم طلا

با همین پولای ناچیز یه دنیا طلا خریدم

پسرم هنوز ۱۳ سالش تموم نشده با پول تو جیبی هاش و پولایی که عیدی و کادوی تولد میگیره ( خیلی هم ناچیزه) کلی برای خودش طلا خریده

گرمی 4900

جا من بودی دق میکردی،۶۰ گرم طلا مادرمو چندسال پیش فروختم براش ۵تومن که بزاره بانک سودشو بگیره ،یه پولی دستش باشه الان همون طلا بالا۲۰۰میلیون پولشه ،بانکم سودناچیز

بخدا 20 میلیونم نشده اجاره ها 1800 ماهیه 800 میلیون ضرر کجا 20 میلیون اجاره کجا

بازم خوبه شکر

شوهر من که دوطبقه فروخت داد یه خونه بقیش هم تو بورس 

انگار پول یه خونه کلا رفت 

واسه ما زدن مالیات خونه خالی نمیدونم چکار کنم

بیاااا

مالیات هم بهش اضافه شد

کلا خونه برای سرمایه گذاری اشتباهه 

بدی مستاجر داغون میکنه

خالی بزاری خراب میشه

نگهداری میخاد

منم پارسال طلا دادم برا خونه بهترین کار رو کردم حتی ماشینمم هم فروختم البته من خونم مسکن مهر بود دادم به یک َطبقه از ویلایی و الان 600 تومن روش رفته اگر طلا هام بود انقدر نمیشد بستگی به مکانی که خونه میخرید هم داره  

نمیره دوساله گذاشتیم فروش دریغ از ی مشتری املاکی میگه همه میرن طلا میخرن

اره املاکی اشنای ما هم همینو میگه

میگه بازار راکد 

دگ همه میرن طلا میخرن برای سرمایه گذاری 

منم پارسال طلا دادم برا خونه بهترین کار رو کردم حتی ماشینمم هم فروختم البته من خونم مسکن مهر بود داد ...

خونه ک کلا راکت هست کجا رفته روش توی بهترین نقطه شهرم همبنه قیمت میزارن کیه ک بخره