2777
2789
مردیکه عوضی مگه ب زبون اونه که هیچی بهت نده اجرت المثل داری اندازه چند سالی که براش زندگی کردی جریمه ...

مهریم ۴۰۰ تا سکه بود. بهم همیشه میگفت مهریه ات خیلی زیاده اینم یه دینه گردن من بیا بریم کمش کن منم بتونم اموالمو از اسم بابام بزنم به اسم خودم. منم میخواستم زندگی کنم میخواستم پیشرفت کنم فردا یچی شد نگه بخاطر تو این بلا سرم اومد. رفتم ۳۰۰ تاشو محضری بهش بخشیدم چون واقعا دوسش داشتم اما اصلا نفهمییید بجا دستت درد نکنه گفت بیشتر از اینم بهت نمیرسید الان بیشتر از ۱۰۰ تا نمیدن

خدا پدر مادرت حفظ کنه ، آرزو دارم فقط یک بار دیگه ببینمشون حیف نمیشه

خدا رحمتشون کنه عزیزم.

واقعا بهترین پدرو مادرو دارم نمیتونم ازشون بگذرم دلم برا برادرم پر میکشه تحمل ندارم بی احترامی بشه بهشون ده ساله دارم تحمل میکنم دیگه نمیتونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدرررر باهاش حرف زدمو نشده اصلا انگار تو گوش خر یاسین میخونی اصلا نمیخواد رو حرفام یکم فکر کنه اصل ...

میگفتی همه چی مگه پوله

پولت بخوره تو سرت مگه من زندانی توام هرچی بگی گوش کنم ن احترام داری ن میزاری چی ک خودم دوس دارم بپوشم یا بیرون برم☹حرفات کامل بهش بگو دیدیم باز اذیت کرد اهمیت نداد کار درست بکن جداشو

میگفتی همه چی مگه پولهپولت بخوره تو سرت مگه من زندانی توام هرچی بگی گوش کنم ن احترام داری ن میزاری چ ...

دنبال یه وکیل خوبم که ببینم چیکار میتونم بکنم که هم بچمو بگیرم هم مهریمو. اخه هیچیش بجز یه ماشین به نام خودش نیست

مهریم ۴۰۰ تا سکه بود. بهم همیشه میگفت مهریه ات خیلی زیاده اینم یه دینه گردن من بیا بریم کمش کن منم ب ...

خاستی جداشی مهریه ت از حلقومش بکش بیرون حقت بگیر این ادم دل سوختن نداره برا زندگی  راحت برا بچه ت لااقل

مهریم ۴۰۰ تا سکه بود. بهم همیشه میگفت مهریه ات خیلی زیاده اینم یه دینه گردن من بیا بریم کمش کن منم ب ...

خوبه وقتی اون زندگی رونمیخادگلم شماهم پا پیش نشو ولش کن بهش بگو تاحالاهم خیلی خانومی کردم باهات ساختم فک خودتو بکن ببین ب روش نیار مهریه رو می‌ره تمام اموالشو ب اسم فامیلش میزنه تا قطعی شدن طلاق اونوقت بگومهرمومیخام

دنبال یه وکیل خوبم که ببینم چیکار میتونم بکنم که هم بچمو بگیرم هم مهریمو. اخه هیچیش بجز یه ماشین به ...

ایشالا ک پیدا میشه بزا برا زندان ادب شه رو زن جماعت دس بلند نکنه قلدری نکنه همون ماشینم از زیر پاش بکش بیرون

ممنون، درک میکنم، نظر خانواده. بپرس

خانوادم بخاطر اینکه زندگیم خراب نشه دخالتی نمیکنن ولی هربار میرم اونجا ناراحتیشون از رفتار شوهرمو متوجه میشم

دخترم که به دنیا اومد حتی اجازه نداد برم پیششون بمونم که مامانم کمکم کنه شاید باورت نشه بچمو تنهایی ۹ ماهه دارم بزرگ میکنم دست تنهای تنها

دنبال یه وکیل خوبم که ببینم چیکار میتونم بکنم که هم بچمو بگیرم هم مهریمو. اخه هیچیش بجز یه ماشین به ...

ب وکیل قول مهریه روبده ک درصدی رو ازش ببره اگه موفق شد در پرونده اگه ماشین زمین خونه ب اسم داشته باشه عالیه اگه ن خوب قسط بندی میشه

خاستی جداشی مهریه ت از حلقومش بکش بیرون حقت بگیر این ادم دل سوختن نداره برا زندگی راحت برا بچه ت لا ...

نمیدونم چجوری ازش بگیرم خیلی خیلی زرنگه میدونم نمیده طلاهامم دستشه مگر اینکه باباش که آدم خیلی مذهبی و درستیه یکاری برام کنه

خوبه وقتی اون زندگی رونمیخادگلم شماهم پا پیش نشو ولش کن بهش بگو تاحالاهم خیلی خانومی کردم باهات ساخت ...

هیچیش بنام خودش نیس جز ماشینش همه چی بنام باباشه. ۴ تا خونه داره دوتا ماشین یه مغازه پر از جنس

ولی میدونم هیچی بهم نمیده برا همینم دنبال یه وکیل خوبم

نمیدونم چجوری ازش بگیرم خیلی خیلی زرنگه میدونم نمیده طلاهامم دستشه مگر اینکه باباش که آدم خیلی مذهبی ...

اره بااون صحبت کن بینم چی میگه

خونه ها به اسم خودش نیست به اسم کیه ؟

ب وکیل قول مهریه روبده ک درصدی رو ازش ببره اگه موفق شد در پرونده اگه ماشین زمین خونه ب اسم داشته باش ...

سالی یه سکه به چه دردم میخوره دهنمو سرویس میکنه تا اخرش بیخیال شم. من بایه لاشخور طرفم