مردیکه عوضی مگه ب زبون اونه که هیچی بهت نده اجرت المثل داری اندازه چند سالی که براش زندگی کردی جریمه ...
مهریم ۴۰۰ تا سکه بود. بهم همیشه میگفت مهریه ات خیلی زیاده اینم یه دینه گردن من بیا بریم کمش کن منم بتونم اموالمو از اسم بابام بزنم به اسم خودم. منم میخواستم زندگی کنم میخواستم پیشرفت کنم فردا یچی شد نگه بخاطر تو این بلا سرم اومد. رفتم ۳۰۰ تاشو محضری بهش بخشیدم چون واقعا دوسش داشتم اما اصلا نفهمییید بجا دستت درد نکنه گفت بیشتر از اینم بهت نمیرسید الان بیشتر از ۱۰۰ تا نمیدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مهریم ۴۰۰ تا سکه بود. بهم همیشه میگفت مهریه ات خیلی زیاده اینم یه دینه گردن من بیا بریم کمش کن منم ب ...
خوبه وقتی اون زندگی رونمیخادگلم شماهم پا پیش نشو ولش کن بهش بگو تاحالاهم خیلی خانومی کردم باهات ساختم فک خودتو بکن ببین ب روش نیار مهریه رو میره تمام اموالشو ب اسم فامیلش میزنه تا قطعی شدن طلاق اونوقت بگومهرمومیخام