2777
2789
عنوان

همه بیاین عکس منو شوهر عوضیم و ببینید نظرتونو راجبش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 35318 بازدید | 442 پست
خدا برا دشمن ادم نیارهمنم تو بحث جدی میخواستم ب اسی بگم تاپیکو قفل کنه گفتم اسببببب اسبببببیی تاپیکو ...

وااای خدا خندم گرفت اسبببب چقد هم ب رو کش دار نوشتی 😂😂😂😂خیلی بده منم فامیل یه بنده خدا امیری بوده خیلی باش رودروایسی دارم بجای م دستم خورد رو ک ابروم پاک رفت😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم چقدر کلافه ای که خوابو این وقت از چشمات گرفته .قبلا هم اینطوری رفتار کرده یا نه

بار اولش نیست :)

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
صد بار بابت مشکلاتمون صحبت جدی کردیم و اتمام حجت ! ولی چه فایده ؟ من فقط عمل میکردم به قولامون اون ا ...

الهی بگردم عزیزم انقد متعهد بودی .. جدا شو ازش ارزش زندگی کردن نداره مطمئنم مورد های خیلی بهتری برات میاد🥺🥺🧡

میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️  کاربر مرد ریپ نزن رو من  ، من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️ الان که دارم این امضا رو مینویسم بشدت دلم میخواد فیلم ببینم ولی درس دارم 🥺🥺 قول میدم روز بعد کنکور تیرم بعد خواب های فراوان فقططط فیلم ببینم و برم تفریح .. 😔🥺

وااای خدا خندم گرفت اسبببب چقد هم ب رو کش دار نوشتی 😂😂😂😂خیلی بده منم فامیل یه بنده خدا امیری بود ...

اره من کلی خوشششش ذوقم خیلی این آخر کلمه هارو میکشونم🤣🤣🤣🤣 

واویلاااااا🤣🤣🤣

میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️  کاربر مرد ریپ نزن رو من  ، من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️ الان که دارم این امضا رو مینویسم بشدت دلم میخواد فیلم ببینم ولی درس دارم 🥺🥺 قول میدم روز بعد کنکور تیرم بعد خواب های فراوان فقططط فیلم ببینم و برم تفریح .. 😔🥺

:))))) خیلی سعی کردم نتونستم ولی الان .. الان دیگه چاره ای ندارم جز این 😀

نتونستی چون از ته دلت نخاستی حتی بنظرم جوری بزن زیر همچیز ک حتی اونم دلش تنگ شد نتونه برگرده سمتت چون تو باز خامش میشی، من خودم این تجربرو داشتم ک دارم بهت میگم من زندگی کردم همچین چیزایی رو، میتونی فقط بزارش کنار و یکسال به خودت فرصت بده.. این ادم پسفردا بهت خیانت میکنه داغون تر میشی البته نمیخام دلت و بشکنم اما چون تجربه دارم نسبت ب این رفتاراش میگم ممکنه حتی الانم بهت خیانت کنه

الهی بگردم عزیزم انقد متعهد بودی .. جدا شو ازش ارزش زندگی کردن نداره مطمئنم مورد های خیلی بهتری برات ...

من اگه بتونم به اون درجه از قوی بودن برسم که این آدم و‌ حذف و فراموش کنم دگ بعدش هییییچ مردی رو نمیخوام 

من اگه بتونم به اون درجه از قوی بودن برسم که این آدم و‌ حذف و فراموش کنم دگ بعدش هییییچ مردی رو نمیخ ...

اسیییییییییی باتوان

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

نتونستی چون از ته دلت نخاستی حتی بنظرم جوری بزن زیر همچیز ک حتی اونم دلش تنگ شد نتونه برگرده سمتت چو ...

بعدا خیانت کنه ؟! چقدر خوش خیالی که فکر میکنی تاحالا نکرده .. 

چندین بار خیانت کرده مچشم گرفتم 

حتی بعید نیس همین الانشم با یکی دیگه باشه که اینجوری بهونه گیری میکنه 💔

من کاری به عکس و ظاهرت ندارم اسی  و اینکه توسرتری یا اون...

حتی اگر اون زیباترین و خوش تیپ ترین و پولدارترین  مرد دنیا هم باشه ، ارزش زندگی کردن نداره .

این جور مردا باعث بیماری‌های صعب العلاج در همسرشون میشن .... خودتو نجات بده.

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
عکس میزاری یابرم بخوابم

خیلی بیشعوره 

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

بار اولش نیست :)

اره الان رفتم چنتا از تاپیکای قبلتو خوندم .عقد موقتی اره؟

انتخاب خودت بوده یا سنتی ازدواج کردی؟ رفتی دانشگاه یا نه؟چرا تو این رابطه موندی فکر میکنی وابسته شدی؟