خدا برا دشمن ادم نیارهمنم تو بحث جدی میخواستم ب اسی بگم تاپیکو قفل کنه گفتم اسببببب اسبببببیی تاپیکو ...
وااای خدا خندم گرفت اسبببب چقد هم ب رو کش دار نوشتی 😂😂😂😂خیلی بده منم فامیل یه بنده خدا امیری بوده خیلی باش رودروایسی دارم بجای م دستم خورد رو ک ابروم پاک رفت😂
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
صد بار بابت مشکلاتمون صحبت جدی کردیم و اتمام حجت ! ولی چه فایده ؟ من فقط عمل میکردم به قولامون اون ا ...
الهی بگردم عزیزم انقد متعهد بودی .. جدا شو ازش ارزش زندگی کردن نداره مطمئنم مورد های خیلی بهتری برات میاد🥺🥺🧡
میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️ کاربر مرد ریپ نزن رو من ، من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️ الان که دارم این امضا رو مینویسم بشدت دلم میخواد فیلم ببینم ولی درس دارم 🥺🥺 قول میدم روز بعد کنکور تیرم بعد خواب های فراوان فقططط فیلم ببینم و برم تفریح .. 😔🥺
وااای خدا خندم گرفت اسبببب چقد هم ب رو کش دار نوشتی 😂😂😂😂خیلی بده منم فامیل یه بنده خدا امیری بود ...
اره من کلی خوشششش ذوقم خیلی این آخر کلمه هارو میکشونم🤣🤣🤣🤣
واویلاااااا🤣🤣🤣
میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟! ❤️ کاربر مرد ریپ نزن رو من ، من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 عضو اکیپ سوگولی های سایت❤️🫂 این روزا حالم خیلی خوب نیست => الان حالم خیلی خیلی بهتر شده 🌱 ولی هنوز هم محتاج دعاهای شمام❤️ الان که دارم این امضا رو مینویسم بشدت دلم میخواد فیلم ببینم ولی درس دارم 🥺🥺 قول میدم روز بعد کنکور تیرم بعد خواب های فراوان فقططط فیلم ببینم و برم تفریح .. 😔🥺
:))))) خیلی سعی کردم نتونستم ولی الان .. الان دیگه چاره ای ندارم جز این 😀
نتونستی چون از ته دلت نخاستی حتی بنظرم جوری بزن زیر همچیز ک حتی اونم دلش تنگ شد نتونه برگرده سمتت چون تو باز خامش میشی، من خودم این تجربرو داشتم ک دارم بهت میگم من زندگی کردم همچین چیزایی رو، میتونی فقط بزارش کنار و یکسال به خودت فرصت بده.. این ادم پسفردا بهت خیانت میکنه داغون تر میشی البته نمیخام دلت و بشکنم اما چون تجربه دارم نسبت ب این رفتاراش میگم ممکنه حتی الانم بهت خیانت کنه