2777
2789
عنوان

بخاطر ی کاسه ماست با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 41 پست
شمام جای من بودی حرصی میشدیمیگم فردا ماستو ببرم بدم ب مادرشوهرم بگم پسرتون راضی نیس چیزی از شما ب ما ...

این کار فقط خرابترش می‌کنه من خودم از قرض دادن و گرفتن خیلی بدم میاد چ پول چ لباس و غیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی داری باهاش راه میای،غلط کرده جلو مادرت اینطوری گفته،مردک بی ادب.تو نمیتونی جلوش در بیای وگرنه ک ...

نمیدونم چیکار کنم خب

مثالش همین الان

اصلا سیاست ندارم

کاسه ماست رو پس نده اما......

ازین به بعد کمتر چیزی بهشون بده

باسیاست و مهربونی....نه دشمنی.

مادرت بیشتر دعوتش کن...

خونه مادرت کمتربمون....

جلوی شوهرت چیزی از خانوادش نگیر...

مادرت رو دعوت کردی شده خودت میوه بگیری جوری که شوهرت نفهمه الکی بگو مادرم اورده....

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
من ۲۵ خرداد و اون ۱۶ بهمن

اون خیلی دوستت داره، اما اخلاقش یکم خاص و بده،عصبی میشه و منفی گرایی میکنه،تو هم درست میگی، اصلاااا سیاست نداری و عاقلانه رفتار نمیکنی ، مثل دخدر بچه ها هستی! درسته که جذابی ولی روی اعصابش هم میری، راه حلش مقابله به مثل نیست!!!

سعی کن با زبان خوش و صبر و بردباری باهاش تا کنی، فرض کن با یک پسر بچه ی سه ساله زندگی میکنی!!!

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot