2777
2789
عنوان

بخاطر ی کاسه ماست با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 41 پست

نیازی به کرم ریختن نیست..عاقلانه رفتار کن.

فرض رو به این بگذار که همیشه شرایط مطابق میلت پیش نمیره پس این عادت ماست رو ترک کن تا دوباره به زحمت و ناراحتی نیفتی.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بدم میاد چیزی از کسی بگیرم این مدلی حتی مجبور باشم ولی درست بیان نکرده

میدونه اشتباه کردم ولی اونا همه چیز میگیرن فکر نمیکردم بخاطر ی ماست اینجور کنه 

ببین ۳ روز هفته رو ب من میگه بریم خونه مامانت شام اگه مامانم شام درست حسابی درست نکنه غر میزنه بعد ما ک بالایی ماهی یکبار شاااید بریم پایین

نمیدونستم اینجور میتوپه بهم گفتم دوقاشق ماست‌های بی ارزشه دیگه

حالا اشکال نداره . دیگه اخلاقش کم کم باید دستت بیاد . دیگه میدونی خوشش نمیاد از خانوادش چیزی تقاضا کنی ، حالا این ماست بود و فردا با یه خنده رفع میشه دلخوریتون . 

واقعا وایسادی‌ ب مادرت توهین‌ کنه من بودم تف میکردم‌ تو روش‌ از فردا باش حرف نزن‌ تا ادم شه

مسخنان ماستو ببرم بدم ب مادرشوهرم بگم پسرت راضی نیس چیزی از شما ب ما برسه حتی ی کاسه ماست دستتون درد نکنه

میدونه اشتباه کردم ولی اونا همه چیز میگیرن فکر نمیکردم بخاطر ی ماست اینجور کنه ببین ۳ روز هفته رو ب ...

نرو فداتشم یادمه ی تاپیک هم راجب گردو اینا زده بودی رفتار شوهرت نرمال نیست هفته ای یکبار بیشتر نرو خانوادتم هفته ای یکبار دعوت کن نذار بد عادت بشه سعی کن زندگی رو خودت مدیریت کنی 

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.  
اتفاقات بد میشن تجربه اینم برای شما تجربه شد

شمام جای من بودی حرصی میشدی

میگم فردا ماستو ببرم بدم ب مادرشوهرم بگم پسرتون راضی نیس چیزی از شما ب ما برسه حتی ی کاسه ماست دستتون درد نکنه

آخه خودشون همش انتظار دارن از ما

خواروبار عیدتون ما نخریم ناراحت میشن