2777
2789
خلاصه حضرت مهدي هم اين روزا خيلي دلش خونه صدقه بدين براي سلامتيش و دعا براي ظهورش فراموش نشه

علامه کورانی رو میشناسی؟

واقعا تعیین وقت شده تو کلیپ.من الان تو دلم خالی شد🙁

عاشقتم هرچند که بشم محکوم"عاشقتم ای مقتدر مظلوم❤🌷❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله ک خیلی زود باشه دعا کنید دعا خیلی تاثیر داره ان شاءالله دعا کنید خدا مقدمات ظهورشون رو فراهم و یارانشون رو یاری کنه و دشمنانشان رو نابود کنه   ایشون برقرار کننده عدالت و آرامش تو کل دنیا هستن ای کاش بتونیم زمان ظهورشون رو ببینیم ک آرامش و آسایش دنیا رو فرا بگیره 

خدایا خودمو به تو سپردم.

آماده پذیرش یه عده دارن خدارم انکار میکنن شما کافیه پاتو بزاری تو اینستا موج میزنه اگر قرار باشه آما ...

به نظرم خیلی از ایرانی ها قبولش نمیکنن و میرن تو صف باطل اما تعداد زیادی از غربی ها که ما تصورشم نمیکنیم به اقا ایمان میارن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

علم و عالم بودن و دین و مذهبی بودن دو مقوله ی کاملا تفکیک شده هستن با دو  ایده و مسیر کاملا مجزا از هم

مذهب وجود خدا و فرستادگانش را اثبات میکند 

علم هم بر پایه انفجار ستارگان و الکترون و پروتون و پیدایش اولین موجودات  تک سلولی و تکامل تدریجی و ... 

حالت ببین و بخوان و هرکدام برات میفته اون مسیر را طی کن 

لازم به قانع کردن کسی هم نیست

نگو اینجوری حضرت مهدی خیلی مهربونه جاهایی دستت رو گرفته که بعدا میفهمی

واقعا نظری به طور قطعی نمیتونم بدم چون هنوز هیچی مشخص نیست

ولی هرکی عقایدی داره که منم از عقایدم گفتم

طبق چیزایی که دیدم و..... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
خرافاتی نیستم

این موضوع خرافاتی نیس عزیزم تاپیکهای حس ششم که نزدیک ۴۰ صفحه میره حلو که یه کاربر که معلوم نیس کی هس بیاد براشون مثلا پیشبینی کنه که اخ ایندشون چی میشه ته خرافاته اونم تو این قرن

واقعا نظری به طور قطعی نمیتونم بدم چون هنوز هیچی مشخص نیستولی هرکی عقایدی داره که منم از عقایدم گفتم ...

بله موفق باشید 🍀

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم