2777
2789
عنوان

😔😔😔😔😔😔

91 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

خلاصه زندگیم

من۳۵سالمه و مجرد،۳تا برادر دارم با برادرهام توی یک آپارتمان زندگی میکنیم،هرموقع بچه هاشون کاری داشته باشن به من میگن،مثل کاردستی و نقاشی و نگهداری،ولی خدانکنه ی روز به یکیش بگیم بالای چشمت ابروهست دیگه محل ... به ادم نمیدن.

خیلی سخته یاد روزهایی بیفتی که چقدر وقتت رو برای همچین ادم هایی گذاشتی

من خیلی دوست داشتم ازدواج کنم حقیقتا ادم های خوبی خواستگاری نیومدن والان ۲ساله که اصلا خواستگاری ندارم.

میخواستم بگم خوش بحال کسانیکه ازدواج کردن و زندگی خوبی دارن،برای راضی کردن بقیه دست به کارهایی نمیزنن که خوششون نمیاد.خودشونن و شوهرو بچه

همیشه به خواهرام میگم خوشبحالتون که دور از ماهستید،همیشه اعصابتون راحته

نمیدونم حکمت خداچیه؟چرا اینقدر دعا رو نمیشنوه،چرا برآورده نمیکنه

مگر ازدواج بده؟

من جایی مشغول بکار هستم،۲تااز همکارام ۲۲سالشونه و ازدواج کردن و زندگی خداروشکر خوبی دارن

چی میشد منم مثل اونا بودم،بخدا با این سنم از زن داداشام باید حساب ببرم که نکنه از حرکتم بدشون بیاد،همش توفکرم چی میشد منم یک همدم داشته باشم

شمارو بخدا برام دعا کنید،دیگه حوصله ندادم،کم طاقت شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله به زودی با یه آدم خوب و لایی ازدواج میکنی و دلت شاد میسه،

درک میکنم چی میگی منم دوتا خواهره مجرد دارم،سنشون بالاست،از شما خیلی بیشتر،همیشه براشون دعا میکنم

بروسایت آدم وحواثبت نام کن معتبره تلوزیون تبلیغ میکنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بخداسخته وقتی از کنارشون رد میشی اصلا یادشون نمیاد چه کارهایی براشون کردی رو ازت برمی گردونن

تو هم مثل خودشون باش باهاشون،هر چقدر بیشتر کوتاه بیای اونا بیشتر سواستفاده میکنن

بخداسخته وقتی از کنارشون رد میشی اصلا یادشون نمیاد چه کارهایی براشون کردی رو ازت برمی گردونن

هم سنیم.خیالتو راحت کنم این فکر که بقیه میفهمن من چقدر از خودگذشتگی کردمو و واسم جبران میکنن رو از ذهنت بیرون کن!

هر چی بیشتر مایه بذاری اونا فکر نمیکنن داری لطف میکنی میگن این بدبخته ما لیاقتمون بیشتر ازیناس

ماشالله شاغل و مستقلی هیچی از هیچکس کم نداری همون وقتی که میخوای بذاری واسه بقیه بذار واسه خودت قول میدم پشیمون نشی