2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 210628 بازدید | 1657 پست
والا راست نمیگه خسته شده مثل آدم جدا بشه نه که این همه توهین به دختر بیچاره بکنه

من اون کاربر.رو گفتم راست میگه نه اون پسر بی شرف 

و اما توهین هم این دختر خودش خواسته ک بهش توهین بشه همون اولین بار باید میزد تو دهنش ولی نمی‌دونم خوندی یا نه کلی تا حالا زدش و فخشس داده اما این دختر براش خودکشی کرده چندبار گفته ولم کنی خودمو میکشم .  و هی روز به روز بدترش کرده ما خودمون تعیین میکنیم آدمها چجوری باهامون رفتار کنن . 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی اعصابم ازت خرد شده میگی ده بار خودکشی کردم بخاطرش هردفعه م به روی خودش نیاورده ببخشیدا دختر ولی تو سرت به جای مغز چی هست اخه چرا یه گم ارزش برای خودت قائل نیستی یکم شخصیت نداری یکم عزت نفس نداری چرا انقد آویزونی وقتی خودت ارزش برای خودت قائل نیستی میخای اون بهت ارزش بذاره تو عقد داره این رفتارا رو میکنه خب چطور بگه دوست نداره یعنی نمیفهمی دوست نداره معلومه که با کس دیگس برو عزیز من ول کن برو دنبال زندگیت دیگه

الهی گاهی نگاهی 

وقتی با اکسش حرف زد بروش اوردی کتکت زد

وقتی ک گفتی میخوام برم دانشگاه بهت فحش داد

وقتی با همه چیزش ساختی

الانم حقته

ی وقتایی دیگران ب ما ظلم نمیکنن ، این ماییم ک با زمینه دادن ب اونا ب خودمون بدترین ضربه رو میزنیم

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

حتما تو ازدواجت تجدید نظر کن 

الان جداشی خیلی راحت تره

حتما برو مشاور تصمبم درست بگیری 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

اول از همه خودت مسئول این بی احترامی ها هستی،اونقدر دنبالش دویدی و خودتو بی ارزش کردی که راحت دهنش رو باز میکنه و چشاشو میبنده، عشق یک طرفه س احتمالا‌.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

با کسی رفته . از الان برگرد وگرنه تاپیک های بعدیت میشه خیانت و....

خودتو نجات بده و این پیام‌آور نگه دار برای روز دادگاه و اثباتت

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

اولین کار از این طلاق بگیر

نگیری بعدا بچت میگه چرا منو بدنیا اوردی وقتی دیدی این همچین اخلاقی داره روز ب روز افسرده تر میشه

اینو گفتم ک فقط الان ب خودت فکر نکنی به آینده هم فکر کنی

کسی ک این رفتار و داره درست بشو نیست

دومین کار رو عزت نفس خودت کار کن 

این دو کار و انجام دادی بعدا میتونی تو آرامش زندگی کنی

بین آرامش و بدبختی یکی رو باید انتخاب کنی

موفق باشی دوست عزیزم❤️🫂

الان اینا اینجوری حرف نمیزدن تو اگه دوسم داشتی💔

اول از همه خودت مسئول این بی احترامی ها هستی،اونقدر دنبالش دویدی و خودتو بی ارزش کردی که راحت دهنش ر ...

دقیقا👌🏻این مردا قدر نمیفهمن

به هرکی اندازه ظرفیتش باید بها داد

الان اینا اینجوری حرف نمیزدن تو اگه دوسم داشتی💔

چیزی که من به نطرم میرسه اینه واقعا یه اعصاب خردی براش پیش اومده بوده 

ایشونم گیر زنگ و تماس و پیام 

اونم لین رفتار شنیع رو انجام داده

اصلا تایید نمیکنم ولی کسی که سرش گرم یکی باشه این مدلی حرف نمیزنه چون توی ناخودآگاه خودش حس میکنه داره خلاف میکنه