2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 213038 بازدید | 1662 پست
معنیش چیه ماین

مالِ من

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باشم همینو به خانوادم نشون میدم و طلاق،

خودتو بدبخت نکن.

این ادم وقتی برید سر خونه زندگیتون هزار برابر بدتر میشه و خیانت هم میاد روش. این امادگی زندگی مشترک رو نه تنها نداره بلکه رفتار با یه خانوم رو بلد نیست.

مِثلِ شِیطانی کِه  تَنها شُده سَجدِه نَکَردِه پُشتِش حَرفا پُرِه...

عزیزم شخصیت و عزت نفستک حفظ کن و با ذکر گور بابات مرتیکه بهتر که قبل ازدواج ذات کثیفت و حرفایی که نمیگفتی و تو دلت بم میگفتی و منو احمق تصور کردی رو فهمیدم. 

Thank you next!

و طلاق و بلاک

مردی ک اینجوریه یا زورکی باهاته یا نمیخواد دیگه باشه یا ..... پس باید ادب بشه ولش کن بهتراز این الدنگ هست

Oh baby

احساس کردم دوست پسرتع فقط

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

الهییییی بمیرمممم برا دلتتت قربونت برمممممممم من 

چی کشیدی خودت به خاطر حرفای این نخاله ناراحت نکنیا 

توفش کن بیرون 

این مرتیکه ییییی اشغال کثافت رو بنداز بیرون پیش امثال لجن خودش ، ارزش ادم صبور و عاشقی مثل تو رو نمی دونه 

اصلا برا خودت ناراحت نباش انقدر کیس خفن گیرت میاد 

برای اون خر احمق ناراحت باش که بمیره هم نمی تونه ادمی مثل تو پیدا کنه بزار بره گورشو گم کنه 

مرتیکهه ی عوضی مشنگگ حالم از حرفاش بهم خورد یکم شعور و وجدان تو حرفاش نبود 

همچین کامنتی تو این تاپیک عجیبه و این تعداد لایک عجیبتر

راست میگه منظورش از پیگیری اینه که اسی کلا خودش رو رها کرده و چسبیده به این مثل سریش  حتی براش خودکشی کرده چند بار  اینم که بی جنبه 

دکتر انوشه هم میگه اویزونی گریزونه گریزونی اویزونه. 

البته به نظرم خانمها. هم از پیگیر بودن زیاد و سریش بودن خوششون نمیاد همه زده میشن اهمیت دادن با سریش بودن فرق داره خیلی سیاست میخواد 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
راست میگه منظورش از پیگیری اینه که اسی کلا خودش رو رها کرده و چسبیده به این مثل سریش حتی براش خودکش ...

والا راست نمیگه خسته شده مثل آدم جدا بشه نه که این همه توهین به دختر بیچاره بکنه

تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

چقدر تو بی غرور و پوست کلفت هستی دختر 

در عجبم ازت 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

فقط میتونم در این حد بگم ک شما حرفایی دوستان رو نمیفهمید منظورم اینه ک تجربه شو نداشتین ک بفهمید 

ولی حق با دوستانه

ولی شایدم مشکلاتش زیاده شاید کم اورده فک میکنه نمیتونه مسئولیت پذیر باشه....

حالا هرچی اما نظر من اینه اینو بزار ب عنوان یک تجربه و درسی ک زندگی بهت میده هر کاری دوست داری بکن که تجربه کنی بفهمی ولییی کارو بدتر نکن حتی اگه ازدواجم کردی تا 5سال ی بیشتر بچه دار نشو ک بتونی این آدمو بشناسی

امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بی افته