2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 78552 بازدید | 794 پست
خیلی سختتتته من با همه چیه این اشغال سااااختم معتاد به گل بود گرفتنش بردن کمپ منتظرش موندم برگرده زم ...

برو از زندگیش بیرون بگو طلاقت بده

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم فقط جدا شو و فرار کن، کلی آدم خوب تو دنیا هست این چیه آخه

لیاقتت بیشتر از این حرفاست، ما حداقل لیاقت یه برخورد خوب رو که داریم، خودتو به خواب نزن و جداشو و به پاتم افتاد قبول نکن

کاربر قدیمی

تقویت حس تعهد از طریق همراهی در تصمیم‌های شغلی مهم همسر: همراهی و مشارکت در تصمیم‌گیری‌های مهم شغلی همسرتان می‌تواند نشان‌دهنده تعهد شما به او و بهبود رابطه باشد. شما می‌توانید با هم در مورد تغییرات شغلی، پیشرفت‌های کاری یا حتی چالش‌هایی که او در کار با آن مواجه است صحبت کنید و با هم به راه‌حل‌ها بپردازید. برای اجرای این ایده، به‌طور منظم زمانی را به مشورت و بحث درباره اهداف و تصمیمات شغلی همسرتان اختصاص دهید تا او بداند همیشه پشت او هستید و از تلاش‌هایش حمایت می‌کنید.

تقویت احساس امنیت عاطفی با شفافیت در بیان احساسات: شفافیت و صداقت در بیان احساسات نقش کلیدی در تقویت احساس امنیت عاطفی در یک رابطه دارد. شما باید همواره به همسرتان این اطمینان را بدهید که می‌تواند احساساتش را با شما به اشتراک بگذارد، چه مثبت و چه منفی. برای اجرای این ایده، هر هفته زمانی را به بیان احساسات خود و شنیدن احساسات همسرتان بدون قضاوت و بدون نگرانی از عواقب اختصاص دهید. این نوع شفافیت به تقویت اعتماد و ایجاد فضایی امن‌تر در رابطه کمک می‌کند.

تقویت همدلی با شرکت در فعالیت‌های فرهنگی مشترک: فعالیت‌های فرهنگی مانند شرکت در کنسرت‌ها، رفتن به موزه‌ها یا تماشای تئاتر می‌توانند به شما کمک کنند که دیدگاه‌های مختلفی را با هم به اشتراک بگذارید و از لذت‌های هنری و فرهنگی بهره ببرید. این تجربه‌ها به افزایش درک و همدلی بین شما کمک می‌کنند. برای اجرای این ایده، هر ماه یک رویداد فرهنگی انتخاب کنید و با هم شرکت کنید تا از این لحظات برای تقویت پیوندهای عاطفی استفاده کنید. این نوع تجربیات به افزایش تعامل و درک مشترک کمک می‌کند.

تقویت عشق با نوشتن فهرست قدردانی مشترک: نوشتن فهرست قدردانی می‌تواند یکی از راه‌های مؤثر برای تقویت حس محبت و عشق در رابطه باشد. شما می‌توانید هر از گاهی یک فهرست از چیزهایی که از آن‌ها در رابطه‌تان قدردانی می‌کنید تهیه کنید و آن را با همسرتان به اشتراک بگذارید. برای اجرای این ایده، هر ماه یک شب اختصاص دهید تا هر کدام یک فهرست بنویسید و درباره این موارد صحبت کنید. این تمرین باعث افزایش احساس مثبت و رضایت در رابطه می‌شود.

ایجاد لحظات شاد و بازیگوش با طراحی چالش‌های دوستانه: چالش‌های دوستانه می‌توانند به شما کمک کنند که لحظات شاد و سرگرم‌کننده‌ای با هم تجربه کنید. این چالش‌ها می‌توانند شامل بازی‌های تخته‌ای، مسابقه‌های ورزشی یا حتی چالش‌های آشپزی باشند. برای اجرای این ایده، هر هفته یک چالش دوستانه طراحی کنید و به‌عنوان یک تیم یا رقیب به انجام آن بپردازید. این لحظات شاد و بازیگوش باعث تقویت همکاری و افزایش شادی در رابطه می‌شود.

تقویت پیوندهای عاطفی با ایجاد برنامه‌های یادگیری مشترک: یادگیری یک مهارت جدید به‌صورت مشترک می‌تواند به شما کمک کند که به‌عنوان یک تیم تلاش کنید و در عین حال با هم رشد کنید. شما می‌توانید با هم در کلاس‌های آنلاین شرکت کنید و مهارت‌هایی مانند زبان‌های خارجی، نقاشی یا آشپزی را یاد بگیرید. برای اجرای این ایده، هر ماه یک مهارت جدید انتخاب کنید و با هم یادگیری آن را آغاز کنید. این تجربه‌های مشترک به تقویت تعامل و همکاری میان شما کمک می‌کنند.

ایجاد لحظات عاشقانه با نوشتن نامه‌های دست‌نویس: نامه‌های دست‌نویس عاشقانه یکی از راه‌های قدیمی و دوست‌داشتنی برای ابراز محبت و عشق است. شما می‌توانید هر از گاهی نامه‌ای دست‌نویس برای همسرتان بنویسید و در آن احساسات و افکارتان را به‌صورت صمیمانه و عاشقانه بیان کنید. برای اجرای این ایده، هر ماه یک نامه دست‌نویس عاشقانه به همسرتان بدهید. این روش ساده باعث ایجاد حس خاص بودن و تقویت عشق در رابطه می‌شود.

تقویت همدلی از طریق بیان نگرانی‌ها بدون ترس از قضاوت: بسیاری از افراد به‌دلیل ترس از قضاوت یا عدم پذیرش، نگرانی‌ها و دغدغه‌های خود را با شریک زندگی‌شان در میان نمی‌گذارند. شما باید به همسرتان فضایی امن بدهید تا نگرانی‌ها و دغدغه‌هایش را بدون ترس از قضاوت با شما مطرح کند. برای اجرای این ایده، هر از گاهی زمانی را به گفت‌وگوی باز و بدون قضاوت اختصاص دهید و به همسرتان اجازه دهید که با صراحت احساسات و نگرانی‌هایش را بیان کند. این همدلی باعث افزایش اعتماد و تقویت پیوندهای عاطفی می‌شود.

ایجاد حس توجه با طراحی روزهای ویژه برای همسر: شما می‌توانید روزهای ویژه‌ای برای همسرتان طراحی کنید که در آن روز همه‌چیز حول محور علاقه‌ها و خواسته‌های او باشد. این روزهای خاص می‌توانند شامل فعالیت‌هایی باشند که همسرتان از آن‌ها لذت می‌برد یا حتی می‌تواند به شکل یک روز استراحت کامل و بدون وظیفه برای او طراحی شود. برای اجرای این ایده، هر ماه یک روز ویژه برای همسرتان طراحی کنید و از این لحظات برای نشان دادن محبت و توجه بیشتر استفاده کنید. این روزهای ویژه باعث افزایش حس خاص بودن در همسرتان و تقویت صمیمیت می‌شود.

تقویت حس امنیت عاطفی با احترام به مرزهای شخصی: مرزهای شخصی در یک رابطه بسیار مهم هستند و احترام به آن‌ها نشان‌دهنده‌ی توجه و احترام به نیازهای فردی همسر است. شما باید به مرزهای شخصی همسرتان احترام بگذارید و درک کنید که او نیز به فضایی برای خود نیاز دارد. برای اجرای این ایده، هر چند وقت یک‌بار درباره نیازها و مرزهای شخصی خود و همسرتان صحبت کنید و به آن‌ها توجه کنید. این احترام به مرزها باعث تقویت حس امنیت و اعتماد در رابطه می‌شود.
کاملترش رو می خوای باید کلمه roshdsaz رو در گوگل سرچ کنی

اتفاقا شوهر من اینجورییه هر چی از دهنش میاد میگه هرچیااا..ولی بازم میره کلی خرید میکنه از همه چی لبا ...

دست خودش نیست معلومه شوهرت عصبیه 

خودت میگی بقیه کاراش خوبه 

ولی شوهر اسی کلا بدرد نمیخوره

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بابا خدا لعنتش کنه خیلییییی دوسش دارم 😭😭😭😭😭 هیچوقت نتونستم تاحالا دست به کار جدی برای جدایی‌مون ...

منم چند سال بایکی بودم عاشقش بودم کل پس اندازمو دادم بهش طلاهامو تابیاد خاستگاری،کلی مسافرت رفتیم ،ادعای عاشقیش میشد،یبار یخانم زنگید گف چه نسبتی داری...  فهمیدم بایه خانم متاهل رابطه عمیق داره وکلی فحش دادم بهش اونم پیش زنه بود عین این پیامها رابهم داد،حالم بد بود هیچ مدرکی نداشتم کل سرمایم دستش بود یهفته مریض شدم اما قید مالم رازدم وشکر خداکردم که زود فهمیدم والان چندین ساله میگذره بادیدن پیامهات یادم افتاد 

بابا خدا لعنتش کنه خیلییییی دوسش دارم 😭😭😭😭😭 هیچوقت نتونستم تاحالا دست به کار جدی برای جدایی‌مون ...

عزیزم مسئله اینکه شما خودتو دوس نداری،لطفا حتما از یک مشاور کمک بگیر تا بتونی از نظر روحی خودتو قوی کنی و از این وضعیت نجات بدی خودتو.