2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 73171 بازدید | 777 پست
وای نه اسی باورت میشه بعد چهار سال هنوز شوهرم اینجوری بهم پیام نداده😳چه بی شخصیته شوهرت فک کرده چه ...

اتفاقا شوهر من اینجورییه هر چی از دهنش میاد میگه هرچیااا..ولی بازم میره کلی خرید میکنه از همه چی لباس خوب خوراک خوب‌‌.‌‌..ولی اخلاقش تنده....منم هزار بار خواستم جدا شم نشده تا الان با چند تا بچه....کسی ک اخلاقش تنده درست نمیشه........‌‌‌‌‌.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

خداوکیلی یفکری بحال خودت بکن،دراینکه نامزدت لاشی وبی وجوده شکی نیس ولی توهم از نظر عقلی مشکل داری که باوجود مچ گیریای فراوان تازه بخاطرش دست به خودکشی میزنی ومیگی دوسش داری

صد بار تلاش کردم نتونستم همیشه کنار اومدم همیشه بخشیدم همیشه سوختم و ساختم بخدا دیگه چیزی ازم نمونده ...

شوهرته یا دوست پسر من کامل نخوندم؟

اگه عقدی جدا شو لطفا چون بعدا هم همینه باورکن خودتو گول نزن حتی اگه معذرتم بخاد درست نمیشه و تکرار میکنه

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
صد بار تلاش کردم نتونستم همیشه کنار اومدم همیشه بخشیدم همیشه سوختم و ساختم بخدا دیگه چیزی ازم نمونده ...

الان جدا نشی فردا جلوی بچت هارو خفیفت می کنه ،مردی که بددهنه و دوست نداره هیچ وقت تغییر نمی کنه ،فردای روزگار به خاطر بچه نمی تونی کاری کنی ،شوهر من تو عقد خوب بود الان اینه ،برای تو از الان اینجوریه وای به حال آیندت

الان جدا نشی فردا جلوی بچت هارو خفیفت می کنه ،مردی که بددهنه و دوست نداره هیچ وقت تغییر نمی کنه ،فردای روزگار به خاطر بچه نمی تونی کاری کنی ،شوهر من تو عقد خوب بود الان اینه ،برای تو از الان اینجوریه وای به حال آیندت

عریزم سیریش چیه حق داره بدونه یه‌و وسط چت چرا ول میکنه میرهاسی اسی اینقد منو حرص ندید شما نی نی سایت ...

منم منظورم همین بود ک ولش کنه بهش محل نده منم حرص میخورم میچسبن ب این جور آدما ک جنبه ندارن فک میکنم چ پخی هستن یکی بهشون اهمیت میده 

عزیزم شوهر منم تو عقدیم اینطوری بهم فحش داد🫠🫠خبلی ناراحتم البته الان یکسال از عقدم گذشته دقیقا عین همین حرفارو زد البته بگم که منم جوابشو دادم  هی بدتر شد همه چی ..

لطفا اقایان درخواست ندن
تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

ببخش اینو میگم ولی واااقعا عقلت کمه و عزت نفست صفر!!!! از این عوضی جدا شو و رو خودت کار کن، رو شخصیتت کار کن، انقد وابسته ی کسی نباش، همه ی آدما از آدم سیریش و‌ آویزون بدشون میاد، چه زن چه مرد. شدیدا نیاز به تراپیست و‌ درمان داری. با این بمونی وضعت رفته رفته بدتر میشه ولی بهتر نمیشه.