نمیدونم اصن زمونه برای همه همینه هرکسیو میبینی یه بدبختیه بزرگ داره،من الان میفهمم چقدر پدرمادرم خوب ...
اگه غرور داری کسی ک درخواستشو داده ینی تااون مرحله پیش رفته ک پاشو بذاره تو دادگاه دیگه واسش صبرو التماس نمیکنی اون ی قدم برداشت تو ده قدم بپر جلوتر تمومش کن تا حالش جا بیاد بفهمه جدی ای
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من میگم حتی اگ من به همسرم بگم نرو فلان جا باید حرف من اولویت داشته باشه براش اما اگ ضروریه حد ...
از نظر من هم اولویت آدم باید خانواده اش باشه، خانواده فقط شوهر نیست، خواهر و برادر و پدر و مادر هم خانواده آدم هستن.زندگی مشترک و ازدواج اگر بخواد اینقدر آدم رو محدود کنه که برای دیدن خواهرش یا دوستش دغدغه داشته باشه اصلا ارزشش رو نداره.البته من اصلا به خودم حق نمیدم به همسرم بگم برو فلان جا یا نرو، فقط میگم به نظرم نری بهتره، ولی اگه رفت کوچکترین ناراحتی ای ندارم چون بعنوان یک ادم بالغ تصمیم گیرنده نهایی برای خودش خودشه و بالعکس،