2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 25038 بازدید | 567 پست
من صوتاشو گوش دادم ولی بدرد هر مردی نمیخوره هرکی قلقش ی چیزیه همسر من متاسفانه قلقش خوش زبانی نیست ف ...

میدونم منم مکمل صوت رو گفتم کانال همسران خوب اونجا گفته ک گاهی قر بزن کاهی حتی دعوا کن جاهایی ک لازمه رو گفته واقعا کامل تره و عالی تر اما خب طولانی تره 

اگ حوصلش به حبشی بگیره بعدش اونم میره گوش میده اما یکدفعه میگفتم بره اونجا شاید حالش نگیره اونهمه صوت گوش بده برای همین

من تو مجردی پاک بودم اول راه این نصیبم شد بماند که بعد طلاق کی بیاد طرفم

منم پاک بودم خیلی. ولی شوهرم ی چیز دیگس کلا😂اینا امتحانه خداست اسم دیگه ای نمیتونم بهش بدم. مردی که یساله قهره اخه چرا صبر کردی براش😥من شوهرم دو هفته قهر کنه هفته دوم تصمیم جدی مو میگیرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با این شوهر چیکار کنم

حد و حدود زندگی و قوانین تو روشن براش بگو، اصلا از در ضعف و عجز و گریه وارد نشو، از در قدرت و اعتماد به نفس باهاش حرف بزن.شوهر من هم اوایل زندگی همینطور بود، هر ایرادی از خانواده ام گرفت ، ۱۰ تا ایراد از خانواده اش گرفتم، هر توهینی کرد ، ۱۰ برابر جوابشو دادم. الان ببین به خانواده من چه احترامی میزاره

من معتقدم اینقدر که ذهن زنهای این جامعه مردسالاره ، ذهن مردهاشون نیست و کامنت شما دقیقا مصداق این نظ ...

ببین من میگم حتی اگ من به همسرم بگم نرو فلان جا باید حرف من اولویت داشته باشه براش اما اگ ضروریه حد اقل من رو راضی کنه و بعد بره 

من به عنوان زن میگم اولویت زن و شوهر اول باید همدیگه باشه برای همین گفتم اولویتت همسرت باشه اشتباه برداشت نکن 

ماهیو هروقت از اب بگیری تازست البته این حرفام برای کسیه بخواد اشتی کنه اگ نه ک اصن چرا اینجا چیزیو م ...

حرفات درسته ولی به نظرم الان وقتش نبود 

الان قهره خونه ی پدرش این وسط خواهرش چکاره س؟

طلاها ماله خودشه اون گفته برو گمشو این نگاش کنه؟

به خانوادش توهین کرده سکوت جایزه؟

بله اگه روحیمون مثل پیغمبر عزیزمون بود بله حرفای شما صدق میکرد از این گوش میگرفتیم از اون گوش در

عزیزم این راهکار هایی ک میدی بسیاااااار سخته.چطور وقتی تو دعوا فحش میشنوی توهین میشنوی مزخرف میشنوی ...

خب منم میگم اگ میخواد داعم دعوا نباشه و زندگیش زیبا باشه اینکارارو یاد بگیره 

اگرم نه ک نه 

مگه اجبارش کردم؟

من اینکارو کردم راضیم و خوشحال

شما هم خواستی انجام بده نخواستی همینو ادامه بده 

دیگه چه بحثیه نمیدونم🙂

منم پاک بودم خیلی. ولی شوهرم ی چیز دیگس کلا😂اینا امتحانه خداست اسم دیگه ای نمیتونم بهش بدم. مردی که ...

نمیدونم اصن زمونه برای همه همینه هرکسیو میبینی یه بدبختیه بزرگ داره،من الان میفهمم چقدر پدرمادرم خوب بودنو من قدرشونو نمیدونستم

ادان همسرم رفته درخواست طلاق داده تهمت روانی بودن بهم زده

حد و حدود زندگی و قوانین تو روشن براش بگو، اصلا از در ضعف و عجز و گریه وارد نشو، از در قدرت و اعتماد ...

بخدا امامای ما انقد مهربون بودن ولی دقیقا مث شما حرفشون بود تو حدیثا ی چیزایی خوندم مث اینکه کسی ک ادب و احترام ادمش نکنه بی احترامی درستش میکنه

اگ‌ ب قول خودت تو سری خور نبودی برا ادامه زندگی با مردی ک ب مادرت گفته سگ وقت مشاوره نمیگرفتی و نمیگ ...

این همه سال سر خونوادم جنگ دعوا نبود 

سر دیرخووه اومدناش رفیق بازیاش دخالت خونوادش 

بخاطر اینکه حتی دانشگاه رفتن و رانندگی کردن منو نمیخواست و هزاران چیز دیگ

تو این خانومم نمیگین چیکار کن الان میگید تقصیر خودته خودت اینجوری کردی نباید اینکارو میکرذی 

خب الان این حرفا به چه درده من میخوره؟ 

نه اصلا ،من الان فقط به آبروی خودم و خانوادم فک میکنم،آخه نمیخام عذابشون بدم خیلی زجر کشیدن

عزیزم مگه طلاق بگیری بی آبروییه؟؟!!!خوب با همسرت نساختی به هر دلیلی زندگی هم دور برگردونی بنام طلاق داره

حرفات درسته ولی به نظرم الان وقتش نبود الان قهره خونه ی پدرش این وسط خواهرش چکاره س؟طلاها ماله خودشه ...

بابا من نگفتم سکوووت کن 

کجای حرفم گفتم سکوت کنه؟.گفتم اصن نباید خونه رو ترک میکرد ولی داخل خونه خودش قهر میموند و اینکه طلارو نباید میاورد اگ نمیخواست طلاق بگیره و ....‌.‌..

من اصن سکوت نگفتم بکنه.گفتم حرف کاری و اثرگذار زدنو از طریق این صوتا یاد بگیره بزنه ک همسرش هم یه تکونو تغییری ب خودش بده 

اینجوری ک داعم باید دعواهارو تحمل کنه و جنگ اعصاب بگیره این خانم

نه اصلا ،من الان فقط به آبروی خودم و خانوادم فک میکنم،آخه نمیخام عذابشون بدم خیلی زجر کشیدن

دختر قشنگم 

زندگی و جوونی تو بیشتر از همه چی ارزش داره

خودتم میگی تهش جدا میشم 

منتظره معجزه ای؟؟؟؟؟

حد و حدود زندگی و قوانین تو روشن براش بگو، اصلا از در ضعف و عجز و گریه وارد نشو، از در قدرت و اعتماد ...

بخدا جرعت ندارم ازشون ایراد بگیرم همیشه خدا سکوت کردم

الان بنظرت اگ اومد معذرت خواهی برگردم؟ 

اگ نیومد و طلبکار بود ازم چیکار کنم؟