2777
2789
چ خنده دار کی اینو گفته!!!هیچکی ن شهرداری

وای خدا چرا ی طور حرف میزنید انگار چیزی نمیدونید چیزی ب اسم گرم خونه نشنیدید هرساله شهرداری گرم خونه در اختیارشون قرار میده با رعایت نظافت مصرف نکردن مواد تو گرم خونه از ۸شب تا ۸صبح میتونن اونجا باشن اونایی ک میبنید ولگردن ک ن ب خودشون میبینن نظافت کنن ن میخوان بیرون بودنو ترجیح میدن

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون دروغ میگین ....پشت چراغ قرمز و کنار خرابه ها زیادن کارتن خواب ها

چقدر حرفات احمقانه ست 

اولا که خیلیاشون یا متکدی نیستن یا مکان گروهی دارن میرن اونجا

بقیشونم اسکان میشن تو گرمخونه

یکم عقلت رو بکار بنداز اگه قرار بود کل زندگیشون تو خیابون و تو سرما و گرما بگذره که قدم به قدم تو خیابون باید جنازه افتاده باشه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
دلم لرزید همسرم برا دخترم نذری میده هر سال تو زمستون غذا میده ب کارتن خوابا و بچه های کار پولشو داده ...

من مشهدم عزیزم 

ولی  دروازه غار شنیدم ازبچه ها میپرسی ناهاری خوردی ؟میگن چای شیرین!!!چای شیرین رویک وعده غذا میدونن 

برخی هاشون رنگ یک عدس پلوگرم درهفته نمیبینن

اره منم گرمخونه تو تهران چند تا دیدم بزرگ هم هست حالت سوله های بزرگ

اصلا تمام شهرها دارن حتی کوچیک ترینشون ب محض سرد شدن آماده خدمتن 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

پس خداروشکر گرم خونه دارن 

بهتره هر موقع دیدید یه پتویی دستشون بدید به خدا یه پتو از خونمون کم بشه زیاد تو زندگیمون تاثیر نمیذاره اما خیلی به درد اونا میخوره 

از چای و غذا هم دریغ نکنید

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بآور کن مسئولان همون گرمخونه اصلا پایین شهرنمیان!چرا من نمیبینمشون

قرار نیست همه چیو ما ببینیم 

اون موقع ما تو خونه های گرم و نرممونیم

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من مشهدم عزیزم ولی دروازه غار شنیدم ازبچه ها میپرسی ناهاری خوردی ؟میگن چای شیرین!!!چای شیرین رویک و ...

ای بابا 

حالا میپرسم ببینم کجای تهرانن اعصابم بهم ریخت 

هر چند تا بتونم بخاری میخرم 

مواد غذایی هم تا جایی ک بتونم خشک بسته بندی میکنم براشون 

روانم بهم ریخت

پس خداروشکر گرم خونه دارن بهتره هر موقع دیدید یه پتویی دستشون بدید به خدا یه پتو از خونمون کم بشه زی ...

پتو دادم ب یکیشون فرداش دیدم دستش نیس گفت قایمش کرده بودم دزدیدن 

تو گفتی خونه!!!!!گرمخونه رو ک خودم میدونم عزیزم

خب منم منظورم همون گرم خونه بود اخه ی کاربر گفت ویلونن خیابونن جایی ندارن 

گرم، ش جا موند باید مینوشتم

پتو دادم ب یکیشون فرداش دیدم دستش نیس گفت قایمش کرده بودم دزدیدن

اشکال نداره اونی که دزدیده استفاده میکنه بالاخره

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

خدا کنه برن و پیدا کنن شب یخ میزنن بیرون

میدونن وقتی طرف از هزارتا سوراخ شماره ساقی پیدا میکنه اونا بعضیا خودشون نمی‌خوان ک نمیرن