وای خدا چرا ی طور حرف میزنید انگار چیزی نمیدونید چیزی ب اسم گرم خونه نشنیدید هرساله شهرداری گرم خونه در اختیارشون قرار میده با رعایت نظافت مصرف نکردن مواد تو گرم خونه از ۸شب تا ۸صبح میتونن اونجا باشن اونایی ک میبنید ولگردن ک ن ب خودشون میبینن نظافت کنن ن میخوان بیرون بودنو ترجیح میدن
متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چون دروغ میگین ....پشت چراغ قرمز و کنار خرابه ها زیادن کارتن خواب ها
چقدر حرفات احمقانه ست
اولا که خیلیاشون یا متکدی نیستن یا مکان گروهی دارن میرن اونجا
بقیشونم اسکان میشن تو گرمخونه
یکم عقلت رو بکار بنداز اگه قرار بود کل زندگیشون تو خیابون و تو سرما و گرما بگذره که قدم به قدم تو خیابون باید جنازه افتاده باشه
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
بآور کن مسئولان همون گرمخونه اصلا پایین شهرنمیان!چرا من نمیبینمشون
قرار نیست همه چیو ما ببینیم
اون موقع ما تو خونه های گرم و نرممونیم
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)