2777
2789
تبریز شهر پولداراس بحثش جداس

شما کدوم شهری؟ 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

دروغگو دشمن خداااحرفتون به کل دروغهمن تو شهر تو اسنپم و کل استان تهران کار میکنم انقدر تعدادشون زیاد ...

الان تو اسنپی چه ربطی به حرف من داره ؟؟!!

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

محله به محله نیست کهکلا توی هر شهری یکی دوتا هست همه رو اسکان میدن همونجا

خب این یک معظله 

مثلا کارتن خواب ک شاید هزارتومن نداره صبح چجوری برگرده محله خودش 

کدوم محلش دیدی؟ من تمام محله های تبریز زندگی کردم ولی ندیدم حتی اطراف شهر مثل مرند و جلفا و شبستر هم ...

دیدم دیگه دروغ نمیگم که خیلی کمه البته گدا وکارتن خواب تبریز خیلی خیلی کم

Son Gunume Kadar

چرا دروغ میگین وقتی من یربع پیش از بیرون رسیدم خونه تو دمای منفی ۶ درچه پشت چراغ قرمز و کنار خیابون ...

این چ طرز صحبت کردنه ؟ بهت تربیت یاد ندادن؟ 

گرم خونه هست سراسر تمام استانها فقط باید بهداشت خودشونو رعایت کنن ۸شب تا۸صبحه اونا ک ویلونن یا گداهستن یا دنبال این نیستند ک رعایت کنن نظافتشونو

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
خب این یک معظله مثلا کارتن خواب ک شاید هزارتومن نداره صبح چجوری برگرده محله خودش

شما وقتی میبینینشون بهشون کمک میکنین؟ غذایی چایی پتویی؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

خب این یک معظله مثلا کارتن خواب ک شاید هزارتومن نداره صبح چجوری برگرده محله خودش

عزیزم سرویس طوره 

اخر شب میبرن صبح زودم برمیگردونن سرجاشون 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
دروغگو دشمن خداااحرفتون به کل دروغهمن تو شهر تو اسنپم و کل استان تهران کار میکنم انقدر تعدادشون زیاد ...

گرمخونه هست پرشپش ولی ......دوراز محله کارتن خواب 

خب کارتن خواب هزارتومن نداره صبح چجوربرگرده

صبح زودم پرتشون میکنن بیرون

دیدم دیگه دروغ نمیگم که خیلی کمه البته گدا وکارتن خواب تبریز خیلی خیلی کم

کاش اسم محله بگی منم بدونم

دروازه غار شوش هرندی خدامیدونه چه خونواده هایی الان حتی بخاری ندارن

دلم لرزید 

همسرم برا دخترم نذری میده هر سال تو زمستون غذا میده ب کارتن خوابا و بچه های کار 

پولشو داده من بپزم همونو پولشو بدم بخاری .خودمن بزارم روش ببینم میتونم چندتا بخاری بخرم 

کدوم سمت تهران هستن دقیق بهم میگی