من سه سال کنکور دادم آخر رفتم روانشناسی آزاد حالا بماند این وسطا افسردگی وروح وروان خراب و... تازه یه ترم مرخصی گرفتم پارسال واسه فرهنگیان اونم قبول نشدم مجبور شدم برگردم دانشگاه الان سر کوچکترین مسئله ای مامانم کنکورو میکشه وسط میگه تو هیچ افتخاری برامون نداشتی به ابجیم میگه از این الگو نگیر دیدی که تهش چی شد 🙃💔
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بعضی وقتا در حق بچه ها ماها ظلم میکنبم ولی میبینی طرف یه مسیری دیگه براش بهتره
اره واقعا
من سه رقمی شدم و خیلی ها گفتن برو دندون
خودم دوست نداشتم
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
چی دوست داره پس؟جو غالب جامعه که همینهپرستیژ پزشکی با هیچ رشته ای قابل مقایسه نبوده و نیست
الان رفته فیزیو والا یبار مهندسی عمران خونده مهندسی هم اسم دهن پر کنی داره ولی به دردش نخورد الان پزشکی هم ۱۲ سال باید جر بخوری مگه بچم چقد میخاد عمر کنه که بچه مو زجر بدم خودم بخاطر رفتار اطرافیانم ک توقع زیادی ازم داشتن من بیش از حد خودم مایه گذاشتم الان مریضم رو جا نمیخام اینو بچمم تجربه کنه
دندون هم این نزد چون همش میگفت گردنم درد میکنه تا درس میخوند دندون هم گردن میخاد اگر میخوند بعد این ...
دندون دولتی که نمی آوردن باید تعهدی میرفتن که ارزش نداشت واقعا
وگرنه استهلاک دندون و فیزیو تفاوت زیادی نداره
ولی خب آینده خیلی خوبی داره فیزیو چون جمعیت رو به پیریه
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن