2777
2789
عنوان

ترم دو دانشگاهم مامانم هنوز شکستم تو کنکورو به رخم میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 124 پست
عزیزم به دل نگیر خانواده ایرانیه دیگهمنم دانشجوئم سال آخره ولی بابام هنوز کنکورو میزنه تو سرم

ازادی تو هم؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

پرستاریبابام عزت و احترام و همه چیز رو فقط تو پزشکی میبینهالبته بیراهم نیست جو جامعه اینهمیخوام کنکو ...

وا من دخترم  پزشکی اورد امسال گفت نه درساش سخته تا تموم کنم هم میشه ۴۰ سالم به دردم نمیخوره منم چیزی نگفتم گفتم اون میخاد جر بخوره بزار راهش خودش انتخاب کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر تو همون دختر مردمی هستی که تو سرما میزنن البته نوش جونت بالاخره زحمت کشیدی

منو تو سر بقیه میزنن ولی کاش یه بار خانواده ام ازم راضی بودن 

همیشه انگار کمم 

انگار خوب و بی نقص بودن وظیفمه 

هم باید به ظاهرم برسم هم به لباسم هم به تفریحم هم به درسم هم کارای خونه کمک کنم😑 یکیش انجام نشه دعوا میشه 

بابا منم ادمم خب 

تقصیر من نیست که گاهی نمراتم خوب نمیشه یا مجبورم به خاطر درس تفریح رو خط بزنم 

بخدا باهاشون نرم مهمونی کلی دعوا درست میشه اگه برم و نمره م خراب بشه میگن تقصیر خودته اگه نرم و نمره م خراب شه میگن نیومدی و اینم نمره ت 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

نمیتونم ازش بکشم بیرون

وقتی خودت هنوز بهش فک میکنی مطمئن باش بقیه هیچی هم نگن باز اذیت میشی .

کنکور یه بخش کوچیک از زندگیت بوده که گذشته و رفته ،الان دانشگات مهمه ، کلی اتفاق مهم تو زندگیت مونده هنوز ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

واقعا خوندی؟یعنی استعداد نداشتی یا تنبلی کردی؟این مهمهنمیگم حق با تو‌یا مادرتهولی گاهی واقعا آدم کم ...

ارع منم کم کاری کردم قبول دارم اما این که بعد یکسال هنوز باید تحقیر شم درده 

منم از ترس همین نرفتم دانشگاه 😭😭افسردگی دارن استرس خرابم جرعت نمیکنم دکتر برم اصرا

الهی اره بده رشته ای بری که دوست نداری فکر کن همه اینطورین با دوستاشون که الان کجا بریم کدوم کافه وفلان من فقط فرار میکنم

وا من دخترم پزشکی اورد امسال گفت نه درساش سخته تا تموم کنم هم میشه ۴۰ سالم به دردم نمیخوره منم چیزی ...

دختر تون رتبه ش چند شد و چه رشته ای رفت؟

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

وا من دخترم پزشکی اورد امسال گفت نه درساش سخته تا تموم کنم هم میشه ۴۰ سالم به دردم نمیخوره منم چیزی ...

چی دوست داره پس؟

جو غالب جامعه که همینه

پرستیژ پزشکی با هیچ رشته ای قابل مقایسه نبوده و نیست

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.

راست میگن دانشگاه آزاد بعد از سه سال درجا زدن اصلا درس ام خوندی

خب میگم حق دارن تا حدودی اره خوندم بد خوندم بی برنامه خوندم وگرنه این نبود برام مهم نباشه واقعا