2777
2789
قبلا پول توی استخدامی و ..بود الان شغل آزاد حیف ک ب درس علاقه داشتم

😅😅میدونم چی میگی الان اونایی که درس نخوندن ابتدایی مدرسه و رها کردن پول بیشتری دارن متاسفم واقعا تو کشور ما جایگاه تحصیل کرده ها در جای درستی نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۸؟باور نمیکنم شاید بتو نمیگه اطراف من ۴۰حداقل

با کارانه میگم بیشتر میشه حقوق پایه آش آنقدر ولی کارانه و اینا همش عقبه 

نمیدونم شاید هم به ما دقیقش و نمیگه البته هیچ وقت مستقیم ازش درآمد و نپرسیدم از همسرم سوال کردن اینطوری گفته

حالا خوبه رشته اسونی هم نیس شرایط پذیرشش 

واقعا اون قد حقوق در مقابل اون همه شیف و بی خوابی کشیدن کمه امیدوارم حقوق هاتونو زیاد کنن

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
😅😅میدونم چی میگی الان اونایی که درس نخوندن ابتدایی مدرسه و رها کردن پول بیشتری دارن متاسفم واقعا ت ...

عدالت نیست . ما تو کشورای پیشرفته یه مفهومی داریم به اسم عدالت در پرداخت . که با توجه به همین مسائل حقوق میدن. ولی الان یکی تو اینستا برقصه پولش از یه پرستار خیییلی بیشتره. 

@niniyar_5 @niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 توهین میکنی رسیدگی کنید لطفا این بی فرهنگ ها رو از س ...

اول برو کامنت خودت ببین بعد بیا نی نی یار تگ کن

اول حرف بی ربطی زدی تعطیل نشدن کار پرستار چه ربطی به تلاش و ارزش داره؟!!!!

خودت ببین میتونی جواب حرفتو بدی یا نه

با کارانه میگم بیشتر میشه حقوق پایه آش آنقدر ولی کارانه و اینا همش عقبه نمیدونم شاید هم به ما دقیقش ...

کلا ۱۸ نیس الکی میگ چش نخوره😂۱۸ تومن پرستار میگیره امکان نداره

لایک نکنننننننن ستونممم نکن