2777
2789

عزیزم بهتون حق میدم . همه میدونن جایگاه و سختی کار شما رو ولی حقوقش در خور نیست . اینکه جامعه از درس زده شدن دلیلش همینه. هر چی بیشتر درس بخونی و سخت تر حقوق پایینتر . هر چی دوره کوتاهتر و بی خاصیت تر پول بیشتر . متاسفام که اینو میگم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بردار خواهرت درامدشون چقدره

دانشجو که درآمد نداره 

اونم طرح عمومی ۱۸ اینا میگیره کارانه هم داره که حقوقش بیشتر میشه که نمیریزن

همش هم شیفته خیلی اذیتش میکنن خیلیییی 

دانشجو که درآمد نداره اونم طرح عمومی ۱۸ اینا میگیره کارانه هم داره که حقوقش بیشتر میشه که نمیریزنهمش ...

۱۸؟باور نمیکنم شاید بتو نمیگه اطراف من ۴۰حداقل

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

عزیزم بهتون حق میدم . همه میدونن جایگاه و سختی کار شما رو ولی حقوقش در خور نیست . اینکه جامعه از درس ...

قبلا پول توی استخدامی و ..بود الان شغل آزاد حیف ک ب درس علاقه داشتم 

نگووپ من امید دارم من برسم به طرح شرایط پرستاری خیلی خوب شده باشه انشاا…

فعلا ک فقط وعده وعید و اعتصابات و اعتراضاتی مگر تا تو برسی یهو همه بیمارستانای اعتصابات کنم قوانین عوض شه

طرحیارو پاره میکنن مگر متاهل باشی کل فشار بخشا رو طرحیاس

عزیزم تو که میدونی تحمل کن انشاا… بخون استخدام بشی سابقه ات بیشتر بشه شرایط بهتر میشه برات ولی اینم میدونم بازم مقدار حقوقی که میدن راضی کننده نیست

دانشجو پرستاری کلش باد داره منم دانشجو بودم هر ترم معدل الف و کلی مقاله دارم درکی‌ از شرایط کار واقعی ب هیچ عنوان نداره منم نمی‌دونستم چقدر سخته الان کف پاهام زخم شده از راه رفتن زیاد با اینک سه تا کفش عوض کردم شبا از پادرد خوابم نمی‌بره