2777
2789
قبلا پول توی استخدامی و ..بود الان شغل آزاد حیف ک ب درس علاقه داشتم

😅😅میدونم چی میگی الان اونایی که درس نخوندن ابتدایی مدرسه و رها کردن پول بیشتری دارن متاسفم واقعا تو کشور ما جایگاه تحصیل کرده ها در جای درستی نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۸؟باور نمیکنم شاید بتو نمیگه اطراف من ۴۰حداقل

با کارانه میگم بیشتر میشه حقوق پایه آش آنقدر ولی کارانه و اینا همش عقبه 

نمیدونم شاید هم به ما دقیقش و نمیگه البته هیچ وقت مستقیم ازش درآمد و نپرسیدم از همسرم سوال کردن اینطوری گفته

حالا خوبه رشته اسونی هم نیس شرایط پذیرشش 

واقعا اون قد حقوق در مقابل اون همه شیف و بی خوابی کشیدن کمه امیدوارم حقوق هاتونو زیاد کنن

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
😅😅میدونم چی میگی الان اونایی که درس نخوندن ابتدایی مدرسه و رها کردن پول بیشتری دارن متاسفم واقعا ت ...

عدالت نیست . ما تو کشورای پیشرفته یه مفهومی داریم به اسم عدالت در پرداخت . که با توجه به همین مسائل حقوق میدن. ولی الان یکی تو اینستا برقصه پولش از یه پرستار خیییلی بیشتره. 

@niniyar_5 @niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 توهین میکنی رسیدگی کنید لطفا این بی فرهنگ ها رو از س ...

اول برو کامنت خودت ببین بعد بیا نی نی یار تگ کن

اول حرف بی ربطی زدی تعطیل نشدن کار پرستار چه ربطی به تلاش و ارزش داره؟!!!!

خودت ببین میتونی جواب حرفتو بدی یا نه

با کارانه میگم بیشتر میشه حقوق پایه آش آنقدر ولی کارانه و اینا همش عقبه نمیدونم شاید هم به ما دقیقش ...

کلا ۱۸ نیس الکی میگ چش نخوره😂۱۸ تومن پرستار میگیره امکان نداره

لایک نکنننننننن ستونممم نکن