2777
2789
عنوان

تابحال کسیو دیدین با جنا ارتباط داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4153 بازدید | 298 پست
ببین من مذهبی نیستم خیلی چیزارو قبول ندارم جون با هقل و منطقم رفتم دنبالش و تا وقتی با عقل و منطق و ...

کاملا موافقم👏👏👏

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سه شنبه یا چهارشنبه میرم روزای شانس منن 😅

😂دلم خواستگاری خواست خداکنه قبول کنه💃🏻💃🏻💃🏻🕺🏻🕺🏻🕺🏻

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
نه مگه خدا هستن نعوذ بالله فقط اگه رابطه داشته باشن با کسی از چیزهای پنهان بهش خبر میدن و قدرت طلسم ...

ارزو براورده میکنن 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

چند روز پیش پسرم تو آشپزخونه یه عکس از آزمایش گرفته تو هود آشپزخونمون انعکاس یه زن و پسر بچه کاملا و ...

نترسین پیش هیشکیم نگین این حرفو بعضیا واسه طرف شانس و برکتی دارن وقتی آزار نمیرسونن یعنی خوبن ب کسی نگینننن🙏

نه اصلا اونجوری نیست که بگم دوستیم بیشتر کاری به کار هم نداریم یه بار فقط یه اتفاقی افتاد که نمیدونم ...

متوجه نشدم گفتی یه جیزایی از ادما نشون میدن تو خواب ینی چی نشون میدن ذات واقعیشونو؟ 

تو میبینشون واضح و صداشونو میشنوی؟ از چند سالگی باهات بودن چون شندیم تز بدو تواد باهاتن 

و قدرت خاصی داری 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

زنده صورتشون سیاه لباس بلند موها بلند مشکی. پسره لاغر و موهای پر و مشکی . مشخصه که یه دست پسره رو گر ...

عکسشو بذار

نه اصلا اونجوری نیست که بگم دوستیم بیشتر کاری به کار هم نداریم یه بار فقط یه اتفاقی افتاد که نمیدونم ...

هرکسی باهاشونه میگن اصولا بهر داره ازشون ینی یه قدرت خاصی میدن یا یکی از توانایی هاشو پر رنگ تر میکنن دوست شوهرم داره با وجودی ک قشنگ. نیست خیلی هم شلخته هست اما خیلی گیرا و جذاب بنظر میاد هرجا میره قشنگ اون انرژی رو حس میکنم 

بهر تو چیه

فک کنم مسیحی ها به جبرئیل بگن روح القدس نه؟

پروفتو هروقت تو تاپیکا میبینم میگرخم

عکسشو بذار

یا خدا الان میشاشم بذارید شوهرم بیاد😂😂

یا خدا الان میشاشم بذارید شوهرم بیاد😂😂

برین داخل خیابون عکشو بفرستین اینجوری نمیتر سین😅😅😅بذارین لطفا کنجکاو شدیم