2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم چند تا دندون خراب دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 62 پست
کاشتن پایه که یک جلسه و ده دقیقه زمان بردبه ۶ ماه هم پروتزشو قالب گرفت یه جلسه و دو هفته بعد کار گذا ...

پس شش ماه زمان می‌بره چقدر زیاد

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
منم ای وی اف بودم تاچهل روزگی شیردادم. اگرداده بودم که دیگه مرده بودم. دلم میسوخت که شیرنداشتم بدم. ...

الان همه ی شیر خشکا کلی املاح و موادمغذی دارن.

والا دوست من زایمان کرد شیرش اصن شیرنبود اب حوض بود دکترگفت شیرتونده بدتربچه مریض میشه بعد سه ماه شیرخشکیش کرد

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه باید پایه کاملا جوش بخوره

مرسی عزیزم بعد مشخص نیس که ایمپلنته؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
مشخصهالبته برای من جلو نیست اما مشخصه

من دندون پنجممه از بالا 🥲 زیاد تو دید نیس کاش زیاد مشخص نباشه. مرسی عزیزم

مشکل من هزینه ش نیست،کلا هیچ وقت فکر نمیکردم دندون خراب داشته باشم،همیشه با افتخار همه جا میگفتم دند ...

خب پس اشکالی نداره درسته دندون خود آدم نمیشه ولی چاره ای نیست حتما درست کن آدم دیگه خراب میشه عیب نداره غصه نخور 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

چی بگم ،حس میکنم بین هم سن و سال هام فقط من اینطوریم،من خیلی رسیدگی میکردم به دندونام 🥲

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

از ۱۸ سالگی عصب کشی میکنم کجای کاری دختر

خودشم ریشه هام مشکل دارن یه دورم ارجاع میدن متخصص ریشه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂از ۱۸ سالگی عصب کشی میکنم کجای کاری دخترخودشم ریشه هام مشکل دارن یه دورم ارج ...

منم گفت احتمالا دو تا از دندونام احتیاج‌به عصبکشی داشته باشه،قرار شد برم پیش متخصص نظر بده، جالبه هیچ علامتی ندارم نه درد و نه هیچ خرابی ظاهری🥲

منم گفت احتمالا دو تا از دندونام احتیاج‌به عصبکشی داشته باشه،قرار شد برم پیش متخصص نظر بده، جالبه هی ...

نه مال من تو دهنم خرد میشن🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

راستی مرسی اون روز جواب دادید

ببخشید نتونستم تشکر کنم

قفل بود🌸

وقت دارید یکم باهاتون حرف بزنم