2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم چند تا دندون خراب دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 52 پست
من ۳۳سالم بخداقسم تاقبل بارداری هیییییییچ دندون خراب نداشتم چون ی ماه قبل انتقال جنین چون ای وی اف ک ...

حالا‌فرض کن من مجردم،در آینده منم زایمان کنم خدا میدونه سر دندونام چی میاد 😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر دندون عقلمو کشید فرداش رفتم گفت درد نداری گفتم نه دکتر گفت هیچی گفتم نه والا گفت فکر میکردم الا ...

نمی دونم جای شکر داره یا تاسف

من ایمپلنت کرده بودم هیچ دردی نداشتم همون روز اول

انقدر برام عجیب بود فکر می کردم دکتره پایه رو توی استخون فک نکاشته 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
حالا‌فرض کن من مجردم،در آینده منم زایمان کنم خدا میدونه سر دندونام چی میاد 😐

ازالان بفکر باشن بخدا بدن ادم داغون میشه تقویت کن کلسیم ایستفاده کن هرکاری لازم دندونات و بدنت سالم بمونه انجام بده.

من تصمیم گرفتم شیرخشک بدم واقعا اگه اینجوری پیش بره تادوسال ک بچه ازخودم شیربخوره بدن من پوک میشه

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

من خودم ۲۶سالمه دوتا دندون عصب کشی شده دارم سه تااز دندونام و  کشیدم دوتا کاملا پوسیده دارم که به ریشه رسیده یدونه دندون جلوم هم پوسیده بقیه دندونام هم تیر می‌کشه گاهی وقتا پول درست کردنش ندارم💔😔

منم خدایی دارم...😊
نمی دونم جای شکر داره یا تاسفمن ایمپلنت کرده بودم هیچ دردی نداشتم همون روز اولانقدر برام عجیب بود فک ...

منم یه ایمپلنت دارم عزیزم متاسفانه بخاطر قصور پزشک بود . 

چند وقت طول می‌کشه ؟ بمن گفتن چهار پنج ماه ؟ هر جلسش خیلی طولانیه؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
من ۳۳سالم بخداقسم تاقبل بارداری هیییییییچ دندون خراب نداشتم چون ی ماه قبل انتقال جنین چون ای وی اف ک ...

منم توبارداری وبعد زایمان 4تادندونم خودبخودشکست تودهنم. خیلی مواطب باش منکه رسیدگی نکردم وفکرشون نبودم ولی خیلی بدبود 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

الان چند سالتون هست؟مشکلی ندارین دیگه؟

الان 31.فعلا پارسال بقیه شون درست کردم. بایدبرم چکاپ. موقعیتش جورنشد. 

منم یه ایمپلنت دارم عزیزم متاسفانه بخاطر قصور پزشک بود . چند وقت طول می‌کشه ؟ بمن گفتن چهار پنج ماه ...

کاشتن پایه که یک جلسه و ده دقیقه زمان برد

به ۶ ماه هم پروتزشو قالب گرفت یه جلسه و دو هفته بعد کار گذاشت اونم یه جلسه 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
منم توبارداری وبعد زایمان 4تادندونم خودبخودشکست تودهنم. خیلی مواطب باش منکه رسیدگی نکردم وفکرشون نبو ...

بخدا باورت نمیشه استخونام دردمیکنه شبا.

شوهرم میگه تو ک قوی بودی تواین ده سال ی بار نگفتی دندون دردداری چیشده گفتم چی میخواستی بشه همه رو بچه کشیده ب جون خودش رفت دوتا شیشه شیر خرید گفت به هیچ وجه شیرنمیدی

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بیمه تامین اجتماعی داری؟

نه عزیزم ندارم شوهرم کارگره بعد زایمان اولم موقع شیردهی همش خراب شد خاک بر سرم با این همه مشکل دوباره ناخواسته باردارم نتونستم هم بچرو بندازم 😔 بعد بارداری دندونام نابود شدن 

منم خدایی دارم...😊
بخدا باورت نمیشه استخونام دردمیکنه شبا.شوهرم میگه تو ک قوی بودی تواین ده سال ی بار نگفتی دندون درددا ...

منم ای وی اف بودم تاچهل روزگی شیردادم. اگرداده بودم که دیگه مرده بودم. دلم میسوخت که شیرنداشتم بدم. اصلاشیرنبود ولی خب شیرخشک هم بدنبود.