2777
2789
عنوان

شوهرِ دوستم و دوستم🙄موضوع دارکه

| مشاهده متن کامل بحث + 3326 بازدید | 93 پست
عزیزم حرمت خودت و زندگیتو نگه دار، هیچوقت در مورد رابطه جنسی که تو خلوت داری با کسی حرف نزن، حتی با ...

اونقدر کامل هم راجع بش حرف نزدیم

بحث مشکل هورمونی و اینچیزا بود ک یهو به رابطه جنسی کشیده شد

وگرنه راجع بش حرف نمی‌زنم

اما میگم شاید حماقت کرده اینو هم گفته!

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب چه قیمتی اینکه هرکاری دوست داره بکنه.زندگی یکی دیگرم خراب کنه

چی بگم😔😔😔 ولی دوستم که صد در صد الان فهمیده شوهرش چشم داره بهم

فکرکنم اون اعتماد بینشون خراب شده باشه😔

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

چی بگم😔😔😔 ولی دوستم که صد در صد الان فهمیده شوهرش چشم داره بهمفکرکنم اون اعتماد بینشون خراب شده ب ...

مطمین باش الان دوستت ب توام بد بینه ب خاطرهمین ازش دورباش که لطمه ای نخوری.هرچند که تومقصر نیست .

خودش که میدونم از سادگیشه ولی شوهرش کرم داره تمومش کردم

بهترین کارو می‌کنی 

ببین دوست خیلی فرق می‌کنه آدم پنجاه سالم با یکی دوستی کنه بازم نمیتونه بشناستش 

معلوم نیست چطور آدمیه فک نکن سادس همین آدمای به ظاهر ساده معصوم درونشون شیطان خوابیده

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

چی بگم😔😔😔 ولی دوستم که صد در صد الان فهمیده شوهرش چشم داره بهمفکرکنم اون اعتماد بینشون خراب شده ب ...

عزیزم اولین بار نیست از این چیزا میبینه 

قول میدم بهت چندین بار خیانتم دیده چشاش و بسته نشسته سرجاش

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

عزیزم اولین بار نیست از این چیزا میبینه قول میدم بهت چندین بار خیانتم دیده چشاش و بسته نشسته سرجاش

نمی‌دونم ، تاحالا حرفی از اینچیزا نزده 

ماهم در این چهار سال که همو پیدا کردیم تا به امسال حتی عکس شوهرشم ندیدم

همیشه راضی بوده از شوهرش و زندگیش

اینچیزا که تعریف کردم برای یکی دوماه اخیر هستش!

بهترین کارو می‌کنی ببین دوست خیلی فرق می‌کنه آدم پنجاه سالم با یکی دوستی کنه بازم نمیتونه بشناستش مع ...

😔😔😔

مطمین باش الان دوستت ب توام بد بینه ب خاطرهمین ازش دورباش که لطمه ای نخوری.هرچند که تومقصر نیست .

بدبینه ک گیر داده ب من عکست رو از پروفایل بردار! 

آخه نمیشد ، روبیکا اگه داشته باشی میدونی مثل تلگرام نیست ک بشه برای یک شخص خاص پروفایل رو هاید کنیوگ ...

عه نمی دونستم اینو.  اشکال نداره جواب نده.  رابطتو هم کم کن.  بعدا برات درد سر میشه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

عه نمی دونستم اینو. اشکال نداره جواب نده. رابطتو هم کم کن. بعدا برات درد سر میشه

اونموقع نمیشد الان میشه 😐🤦🏻‍♀️

قطع کردم رابطه رو 

در این جور روابط ممکنه آخرش تهمت بشنوی .پس قطع رابطه کن

از دیشب جوابشو ندادم و دیگه سراغشو نمیگیرم

ترسم همینه شوهرم بفهمه🥲

بفهمه هم خود داغون میشه و اعتمادش ازبین میره

هم تورو داغون میکنه

کات کن

بلاکش کن از هر طرف

دیدی دس بردار نیست

حرکتی ک شوهرش انجام داده یعنی بجای زنش جواب داده بشوهرت بگو بدونه حتما

بعدن بفهمه میگ چرا نگفتی بم

از الان بگو بدونه

بااون ایکبیریم کات کن

بفهمه هم خود داغون میشه و اعتمادش ازبین میرههم تورو داغون میکنهکات کنبلاکش کن از هر طرفدیدی دس بردار ...

شوهرم نمیدونه شوهر دوستم بهم چشم داره

ولی می‌دونه ک شوهر دوستم بجای دوستم باهام چت کرده چون ک شوهرم پیشم بود و وقتی که فهمیدم شوهر دوستمه داره باهام چت می‌کنه کاملا از قیافم مشخص بود چقدر متعجب و خجالت زده و ناراحتم 

ازمم پرسید براش توضیح دادم ولی با خنده تا فکری نکنه😓😓😓