2777
2789
عنوان

همیشه فکر میکنم زشتم و تنبلم

230 بازدید | 27 پست

واقعا حالم خوب نیست ..

کاش میشد خوشگلتر بشم کاش یکم ادم میشدم درس میخوندم وقتایی هم که ارایش میکنم همه کلی حرف میگن بهم دیگه مامانم حتی لوازم ارایشیمو برداشته (ارایشم کلا کرم پودر و یدونه کانتور رو بینیه)

البته با ارایشم زشتم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این حرفارو به خودت نزن مردم که شعور ندارن ببینن اعتماد به نفس نداری خردت میکنن عقده هاشونو روسرت اوار میکنن رو عزت نفست کارکن مشاور بود برو جلو اینه بگو من زیبام من بهترینم. ببین چقدر روی مغز و روحیه ات اثر میذاره

این حرفارو به خودت نزن مردم که شعور ندارن ببینن اعتماد به نفس نداری خردت میکنن عقده هاشونو روسرت اوا ...

چقدر خودمو گول بزنم دیگه چهرم به کنار هر جمعی میرم قدم رو هم مسخره میکنن واقعا دیگه خسته شدم بریدم من خودم مبدونم قدم کوتاهه دیگران هم که میگن بیشتر خورد میشم (قدم ۱۵۸)

چقدر خودمو گول بزنم دیگه چهرم به کنار هر جمعی میرم قدم رو هم مسخره میکنن واقعا دیگه خسته شدم بریدم م ...

یه جوری میگی قدم کوتاهه انگار ۱۲۰ سانتی یا تو ایران همه بلند قامتن‌‌‌‌...نرمال ایران همین قد شماست ... من تو خونواده ای ازدواج کردم که همه خانم و آقا بلند قدن ولی اصلا احساس کمبود نمیکنم از این لحاظ چون پذیرفتم و خیلی هم خداروشکر میکنم که سالمم 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
چقدر خودمو گول بزنم دیگه چهرم به کنار هر جمعی میرم قدم رو هم مسخره میکنن واقعا دیگه خسته شدم بریدم م ...

واا قد ۱۵۸ که برای دختر بد نیس😅🙄 ازتو کوتاه تر برو ببین چه شغلی دازن چه زندگی میکنن چه ادمای مزخرف و سمی دورته تمام انرژی منفی ها رو به خودت جذب کزدی که هرکس برسه مسخزه ات میکنه تقصیر خودتم هست اعتماد به نفس نداری یعنی این اجازه رو بهشون دادی! حتما مشاور برو بعد الان همه تغییرات میدن تو چهره اشون عملی که ظاهرتو برات قابل قبول کنه