2777
2789
عنوان

دیشب با برادرم دعوای لفظی کردیم راجب

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 31 پست
عزیزم از امضات معلومه ب قانون جذب اعتقاد داری درسته!؟تا حالا چیزی هم بدست اوردی؟

فعلا مرحله از دست دادنم😂🤣

عزیزم اعتقاد دارم ولی لفظی 

کاری براش انجام ندادم فعلا

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم جای داداشت بودم باهات دعوام می شد سر این قضیه اگه همچین حرفی بهم می زدی

یعنی چی "عرضه نداشتی پارتی گیرت نیومد"

من نمی دونم خودت شاغلی یا نه، ولی همچین حرفی رو معمولا اون تیپ ادمایی میگن که اصلا تو جامعه نیستن، کار کردن و این چیزا اصلا سر درنمیارن. اگر واقعا اینطور آدمی باشی، ده برابر برای برادرت شنیدن سخت تره که کسی که هیچ آگاهی نسبت به این چیزا نداره برگرده بهش بگه نداشتن پارتی از بی عرضگیته!!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
منم جای داداشت بودم باهات دعوام می شد سر این قضیه اگه همچین حرفی بهم می زدییعنی چی "عرضه نداشتی پارت ...

میدونی چیه عزیزم 

واقعیت اینه  باید رو بندازه 

دریک کلام  باید مثل کنه   ول کن  نباشی 

منم  یه خواهرم  وقتی می بینمش  تو سختی کار میکنه 

و به مادرم میگه برام دعا کن  رزقم زیاد بشه با این همه کاری که میکنم

ولی نمیتونم زندگیمو تغییر بدم  

میگم  چرا  تو هم   سعی نکردی  یکیو گیر بیاری 

حتما با شناختی ازش داری از سر دلسوزی حرف زدی ..ولی خب شما مردا درک نمیتونی بکنی چون ظاهرن به فکر نیستن .واقعا فکر خیال از تو داغونشون می‌کنه فقط مثل ما زنا نمیتونن بروز بدن 

.
اره میفهممولی اونم شخصیتش اینطوره دیگهنمیشه کاریش کردحالا اگر خودش راضیه شما براش به چندتا اشنا بسپا ...

من از  کجا براش  گیر بیارم 

دوتا از دوستای خودش همینجوری رفتن سرکار 

میگم  ازشون بپرس میگه

نمی گم 

الان بعد سردرد دادن بهش خیلی حس بهتری داری؟

هدفت ازین بحث چی بود؟خورد کردنش؟

قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️
حتما با شناختی ازش داری از سر دلسوزی حرف زدی ..ولی خب شما مردا درک نمیتونی بکنی چون ظاهرن به فکر نیس ...

هی خواهر 

بخدا دوست دارم  اون بده سرکار  درست درمون 

ولی من خودم هیچی نمیخوام