2777
2789
مگه چی کردم

میدونی چقدر عوارض داره ؟ هزارتا عفونت و مریضی میگی درثانی دیگه شوهرت لدت کافی رو نمیبره نکن دختر برای خودت میگم نزار روزی برسه که دیگه اختیار نگه داشتن مدفوع رو نداشته باشی واضح گفتم خواهرانه یادت باشه اسلام دین بهداشت و برپایه پزشکی بنا شده وقتی منع میکنه مطمئن باش ی ممنوعیت پزشکی داره حتی برای اقا هم بد و شکستگی الت مرد یکی از عوارضاش

ی چیزی بگم تا اخرش برو دیگمردا تا وقتی ندارنت برات میجنگن ب دستت اوردن دیگ ولت میکنن فک میکنن همیشه ...

و در ادامه حرفت همیشه تا آخر عمر در حسرت زنان دست نیافتی میمانند حتی اگر خیلی داغون تر از زن خودشون باشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عع پس خیلی خوبه این توجه حال ادمو خوب میکنه....چقد خوب آخی🥺😂اها پس که اینطورباز دمشون گرمانشالا هم ...

فداتم که🌹

هی دختر چه کنم باید بسازم 

درک و شعور داره

اما پایینی را نداره🤣🤣🤣

میدونی چقدر عوارض داره ؟ هزارتا عفونت و مریضی میگی درثانی دیگه شوهرت لدت کافی رو نمیبره نکن دختر برا ...

من چون خیالم بابت موندنش راحت نیست نتونستم بکارتم رو به خطر بندازم چون اگه بره اون موقع اسم زن مطلقه بیاد روم بشدت افسرده میشم و ممکنه دست به خودکشی بزنم فقط چون خواستم تامین باشه و عیب های دیگم مثه بی کسی رو نبینه این کارو کردم😔

فداتم که🌹هی دختر چه کنم باید بسازم درک و شعور دارهاما پایینی را نداره🤣🤣🤣

خدانکنه عزیزم❤️

عیب نداره همین که درک شعورش بالاست می ارزه به بقیع چیزا بضیا همه چی دارن درک شعور ندارن خوشبحالتون که همچنین ادمی دارید

این فکرا برا قبل عقده وقتی به طرف بله گفته دیگه نباید این‌چیزا براش مهم‌باشه بعدم اگه نمیخواد رابطه ...

😐والا خاهر تو این نی نی سایت اونایم ک عقد هستن منکه خوندم اکثریت همین مشکل دارن طرف زده شده من دفاعی نکردم و نمیگم رابطه از پشت خوبه اما رابطه نداشته باشی بهتره تا وقتی نرفتین زیر سقف اشتباه نباید اصن رو بدی

خدانکنه عزیزم❤️عیب نداره همین که درک شعورش بالاست می ارزه به بقیع چیزا بضیا همه چی دارن درک شعور ندا ...

خیلی سخت میگذره بهم عزیزم خیلی زیاد 

اما بازم با همین افکار خودمو قانع میکنم که آدم بدی نیست

چی بگم هر کسی تو این دنیا رنجی داره

شاید این حرف من از نظر بعضیا بی حیایی باشه و بگن خوشی زده زیر دلش 

اما واقعا مشکل خیلی بدیه 

انشالله همه در کنار هم خوشبخت باشند و دردی که به دوش میکشن تو زندگی یه تنه نباشه