یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
صبور باش فعلا. بگو دقیقا شوهرت دیگه چه معایب و خوبی هایی داره
مثلا قبلا انقد دلسوزی میکرد خوشحالم میکرد
الان اصلا حتی وقتی چیزی میخره مدام از پولش میگه با اینکه خسیس نیست یا میاد خونه بابام بعضی شب ها که بمونه من کنارم ولی میره خواهر کوچیکم رو بغل میکنه میخوابه بعد تمام قول هایی که بهم قبل عقد داد رو زده زیرش و میگه من دروغ گفتم بدستت بیارم
بهتون توجه میکنه؟ولی برا من اصن توجه نداره وضمون خیلی خرابهاره این رفتارا رو عصاب ادم تاثیر میزارع🥲
آره بابا مدام میبوسه .شما کلی ماساژ میده🤣اونروز من یه روبدوشامبر مشکی پوشیدم با آرایش اومد یه نگاه کرد و گفت چقدر خوشگلی😐اگه تو رو رئیسم ببینه صد در صد من میشم معاونش🥴البته از رو بی غیرتی نگفتا رئیسشون گندش در اومده از بس هر خانم باش اوکی بوده بهش ترفیع داده .خلاصه اینم گفت و در کمال ناباوری خوابید🤣من موندم الان این مسخرم کرد تعریف کرد🙁البته ناگفته نماند اعتیاد به متادون داره😔
😕وااااا دخترانگیش ازش میگیره اونوقت نمیتونه ازدواج کنه ک اونوقت دیه خیالش راحت میشه طرف جدا میشه او ...
این فکرا برا قبل عقده وقتی به طرف بله گفته دیگه نباید اینچیزا براش مهمباشه بعدم اگه نمیخواد رابطه کامل داشته باشه یجور دیگه ارضاش کنه وقتی میگمبرای نسل جدید اینکار تهوع آور عادی شده همینه دیگه چهار نفر مثل خودش ازش دفاع میکنن باشه فکر کنید اینطور برد کردید آفرین