2777
2789
عنوان

عاق والدین

151 بازدید | 24 پست

فرزندی که بخاطر اذیتای مادر و خواهرش و بی عاطفیگی و تبعیض گذاشتن زیادمادرش و بیماری های مختلف و آثار اون‌بیماری ها مث اینکه بقیه هی مسخرش کردن دلشو شکستن و همینطور شکست های دیگه دچار ضعف اعصاب شده و تحملش خیییلی کم‌‌شده،این فرد چطور میتونه با والدینش خوش رفتاری کنه و رضایتشونو جلب کنه؟ 

مرگ بر اسرائیل

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این فرق گذاشتنا الان طبیعی شده گلم تموم خانواده ها اینجوری تا بگی صد تا حرف میشنوی اما تو تا جایی که میتونی به تبعیضا اهمیت نده برای پیشرفت خودت استفاده کن از یه جایی میتونی نشون بدی که تو بهتر از اونایی

فرزند هر طوری که شده باید احترام پدر و مادرش رو نگه داره

برده نیست ؛ حیوون خونگی ام نیست 

یک انسانه

و تاجایی که پدرمادر لایق باشن باید احترامشون نگه داشته بشه

وقتی دشمن جون بشن دیگه نه تنها احترام واجب نیست بلکه سکوت دربرابرشونم گناهه 

چون زندگیش سیاه و تلخ شده و پر از گرهست

دورت بگردم اشتباه نکن

اینا تلقینات خودته

اگر از چند نفر اهل علم بپرسی متوجه میشی که چیزی به اسم عاق فرزند هم وجود داره

اونا هم حقوق و مسئولیتی دارن به گردنتون همونطور که شما به گردن اونا مسئولیت هایی داری.

برده نیست ؛ حیوون خونگی ام نیست یک انسانهو تاجایی که پدرمادر لایق باشن باید احترامشون نگه داشته بشهو ...

این نظر توعه دخدر جان، اونا اگر اینقدر دشمن جونت بودن همون اول مینداختنت توی جوب، نمیومدن یک عمر به این سن برسوننت و تر و خشکت کنن، با اولین بیماری بیخیابت میشدن که بمیری!

پس یکم معرفت داشته باش

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
خانواده ام تو بدترین روزها ترکم کردن بهم یه زنگ هم نزدن من و از خونشون بیرون کردن منم دیگ نه بهشون ز ...

نمیدونم عاق اولاد هم داریم ، ولی خدازتو قرآن گفته اول عبادت من بعد احترام به والدین

مرگ بر اسرائیل

این نظر توعه دخدر جان، اونا اگر اینقدر دشمن جونت بودن همون اول مینداختنت توی جوب، نمیومدن یک عمر به ...

عزیزم داری درباره ی پدرمادر صحبت میکنی درسته؟

ولی این اعمالی که شما گفتی یک حیوون ام انجام نمیده با بچش چه برسه به انسان

درضمن یادتون نره که این پدرمادر هستن که به خواست خودشون بچه ای رو وارد این دنیا میکنن و تا اخرین لحظه ی زندگی ِ اون بچه نسبت بهش مسئولن!