فرزندی که بخاطر اذیتای مادر و خواهرش و بی عاطفیگی و تبعیض گذاشتن زیادمادرش و بیماری های مختلف و آثار اونبیماری ها مث اینکه بقیه هی مسخرش کردن دلشو شکستن و همینطور شکست های دیگه دچار ضعف اعصاب شده و تحملش خیییلی کمشده،این فرد چطور میتونه با والدینش خوش رفتاری کنه و رضایتشونو جلب کنه؟
دورت بگردم اشتباه نکناینا تلقینات خودتهاگر از چند نفر اهل علم بپرسی متوجه میشی که چیزی به اسم عاق فر ...
اره شنیدم ولی فعلا که مادرم تاوانی پس نداده،این منم که زندگیم پر از سیاهی و گره و نرسیدنه و زندگی برام تنگ شده مثلا وسواس شدید پیدا کردم زندگیممثل یه زندان شده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم داری درباره ی پدرمادر صحبت میکنی درسته؟ولی این اعمالی که شما گفتی یک حیوون ام انجام نمیده با ب ...
اولا هر انسانی که وارد این دنیا میشه با خواست خودش و اراده ی خداوند بوده و پدر و مادر فقط وسیله هستن، دوما این اعمالی که گفتم در خورِ اون دشمنی شما با والدین بود، یعنی اگر باهات این کارارو بکنن حق داری اونجوری که خودت گفتی باهاشون رفتار کنی.
اولا شما از دلش خبر ندارید شاید از درون داره تاوان پس میدهدوما خدا تضمینی نکرده که ایشون اون تاوان ر ...
ان شاا... چون رفتارای من تماما عکس العملرفتار های بد و اذیت و بی محبتی و فرق گذاشتن اون بود،حتی پدرمم اذیت میکنه و از اون نظر هم آزارم میده،ان شاالله تاوان پس بده