2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 27216 بازدید | 407 پست
فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

عوضش خونه بعد دوسال سه میلیاردتو میکنه ۶ میلیارد....

بانک بذاری ارزش پولت بعد دوسال به اندازه خرید یه ماشین میشه....

به نظر من دوتا خونه ی نقلی بخر یا یه خونه دوطبقه،بعد بده رهن و پول رهنو بذار بانک سود اونو بگیر

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از بیشترین تا کمترین سود رو 

میشه 

اول خونه 

بعد مغازه 

و طلا 

و در آخر دلار 

من جای شما بودم با پولم کار میکردم 

مثل ارایشکاه زنونه 

و اگر نمیخواید کار کنید 

پولتونو بزارید تو بانک ۳ماه 

بعد از سه ماه 

اندازه پولتون به شما وام میدن 

پولتون میشه ۶ میلیارد 

و انوقت ۶ میلیارد رو میزاشتی تو بانک 

با سودش قسط وامتو میدادی 

و وقتی قسط تموم شد 

یه خونه خوب میتونی با پولت بخری 

عریزم ملک رو به دید بلند مدت ببین که پنج سال دیگه سه میلیارد چند برابر شده وقتی باهاش زمین یا خونه بخری ولی اگه بذاری بانک ارزش پولت هرروز کمتر شده. هیچ چیز مثل زمین و خونه سود آور نیست زمین هیچوقت به آدم خیانت نمیکنه 

ببین درسته که خونه بخری اجاره ماهیانش پایینتر از سود بانکه ولی اصل سرمایت هم به اندازه تورم شایدهم بیشتر ارزشش میره بالا، ولی بانک سودش از تورم خیلی عقب تره و اصل پولت هم به مرور بی ارزش میشه، در ضمن این احتمال رو هم بده یوقت فرداروزی ج ن گ بشه یا پروژه قطعی برق جهانی رو اجرا کنن تمام اطلاعات بانکها ممکنه از بین بره و سرمایه مردم پوچ بشه. من خودم بشخصه اگر بودم و امکان نگهداریشو داشتم طلا می گرفتم، یکم فقط خطرناکه نگه داشتنش

شما اینا رو از؟کجا میدونی؟لطفا بگو خیلی حالمون بده

خب کانالای تحلیل اقتصادی سیاسی تو تلگرام زیاده 

جنگ میشه اما تو ایران جنگی صورت نمیگیره 

مهم اینه که تا ۵ سال دیگه ایران شکوفا میشه الان با این وضعی که ما داریم کی تصورش رو می کنه که مشکلات به این زودی حل بشه. همینم غنیمته این که دامنه جنگ به ایران کشیده نمیشه ولی اروپا و امریکادرگیر جنگ با چین و روسیه میشن ولی خب کالاهای اساسی خیلی گرون میشه

نزار بانک  اصل پولت بی ارزش میشه و سود  ماهیانشم حیف و میل  میشه 

خونه ای چیزی زمیین مغازه  یا طلا و سکه بگیر 

ماشین سنگینم حیلی درامد داره شراکتی بایکی بگیری

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

چطور تخمین زدن که ۵ سال بعد رونق اقتصادیه؟یه توضیح کوجیک میدی لطفا؟🙏۵ سال باشه قابل تحمله.

خب کانالای تحلیل اقتصادی سیاسی تو تلگرام زیاده 

جنگ میشه اما تو ایران جنگی صورت نمیگیره 

مهم اینه که تا ۵ سال دیگه ایران شکوفا میشه الان با این وضعی که ما داریم کی تصورش رو می کنه که مشکلات به این زودی حل بشه. همینم غنیمته این که دامنه جنگ به ایران کشیده نمیشه ولی اروپا و امریکادرگیر جنگ با چین و روسیه میشن ولی خب کالاهای اساسی خیلی گرون میشه