2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 35174 بازدید | 497 پست
اقتصاد دنیا در آستانه ورشکستگیه وتا ۵ سال اینده روی ارامش رو نمیبینه بانک درسته الان سود بیشتری میده ...

چطور تخمین زدن که ۵ سال بعد رونق اقتصادیه؟

یه توضیح کوجیک میدی لطفا؟🙏

۵ سال باشه قابل تحمله.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

توی بانک ماهی ۱۰۰ میلیون هم بدن توی یکسال۱میلیارد و دویست روی پولت میاد، ولی خونه بخری کم کمش بعد از یکسال هرچقدر خریدی دوبرابر میشه. پول رهن رو میذاری بانک سود داره کرایه ماهانه هم سوده، حالا دیگه خودت مقایسه کن🤔

بین بانکها این بانک بیشترین سود رو میده؟سایتشون رو نگاه کردم چیزی نتونستم پید کنم

بانک رفاه اوراق میده ۲۵ درصد هر ۲۷ ماه هم سود می ریزه ولی به سه ماه قابل برداشت نیست

ببین تو باید پولت رو ۳ بخش کنی.

یکی رو بده فقط طلای آب شده بگیر.

با یکیش یه واحد بگیر بده اجاره اگه خودت خونه داری.

یک قسمتم بذار تو بانک برای سود.

سود پولت رو هرماه طلای آبشده بگیر.

یک صندوق امانت از بانک بگیر که طلاهات رو نگهداری کنی نگران گم شدن و دزدی نباشی.

با پول کرایه خونه زندگی میکنی پس اندازم داری خونه هم داری دیگه چی میخوای....

کاش یکی هم پیدا میشد ۵میلیارد ت به من میداد 😕

بزارم تو بانک لاعقل کسی نمیاد بدزده یا خودم‌بخورم یا ضرر‌ببینم

بانک نذار بی عقلی محضه فقط برو باهاش یه ملک بخر اگر مرکز استانی راحت میتونی بگردی تو دیوار یه اپارتمان ۷۰ متری بخری اگه پولت کم بود بدی رهن که متراژ بالاتر برداری اگر تهرانی مناطق پایین میتونی با احتساب پول رهنش یه واحد ۵۰ متری جمع و جور بخری اگر هم شهرستاتی بده یه زمین بخر

پول توبانک نذار ارزشش کم میشه اشتباه منو نکن من زمانی که سکه۱۲۰بود نمیخریدم پول حقوقمو میذاشتم بانک سود میگرفتم الان هیچی ندارم 

حداقل خونه بخر فکر اجاره کمش نباش انقدر همونم عالیه الان پایه حقوق ۷.۸ تومنه ملک و طلا زمینت نمیزنه هیچوقت .ضررنمیکنی بخر 

❤ My love M❤💍

فقط طلا بخر امروز از من بشنو هیچی مثل طلا نیس یمدت دیگ ماشین خونه ملک همش میشن یک پنجم یا کمتر اینو من از جایی میگم ک مو لای درزش نمیره خیلیا گوش کردن الان کلی طلا اومده رو پولشون

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+