2777
2789
عنوان

عقدم رابطه داشتم قراره جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 10064 بازدید | 173 پست
چ ربطی ب دین داشت!ب عقل ربط دارهچون دوران عقد دوره شناخته ک ببینن میتونن برن زیر ی سقف؟میتونن ی خانو ...

همون  دیگه  دقیقا

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطشو متوجه نمیشی برای همین راحتی

ن گلم شما رااحتی با ربط و بی ربط پشت همچین چیزایی پنهان میشین و قدرت کنترل براتون مطرح نیست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
اخه تو ازدواج بعدیم به مشکل نمیخورم؟ قبلا با هیچ پسری دوست نبودم ‌کی الان دختر دست خورده میخواد

چرا میخوای جدا بشی عزیزم؟

یعنی دوستش نداری که هنوز عقدی و به فکر ازدواج بعدیت هستی

انشالله که درست میشه فوری نرو ته خط 

اختلاف همه دارن سعی کن اگه زیاد مشکلتون جدی نیست با هم درستش کنید

اره مهریه اصلا برام مهم نیس به هیچ وجح میگم چطور به مامانم بگم از خجالت میمیرم تا عمر دارم با این م ...

دختر خوب وقتی میدونی خونوادت حساسن باید رعایت میکردی، اصلا بخاطر همین احتمال جدایی یا ... میگن رابطه کامل تو عقد برقرار نکنین،ولی کو گوش شنوا...

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

اره مهریه اصلا برام مهم نیس به هیچ وجح میگم چطور به مامانم بگم از خجالت میمیرم تا عمر دارم با این م ...

بنظرم مهریه رو با این شرایطت نصف بگیری و اسمشم پاک بشه بهتره البته نمیدونم حتما باید گواهی دکتر باشه یا نه ولی پسره صدرصد به اون نصفه راضی تره

چ ربطی ب دین داشت!ب عقل ربط دارهچون دوران عقد دوره شناخته ک ببینن میتونن برن زیر ی سقف؟میتونن ی خانو ...

پس چرا عقد میکنن 

همون نامزد و صیغه محرمیت بمونن دیگه 

با چه عقلی عقد می‌کنی که دو روز دیگه باهم نساختید 

چند وقت بری دادگاه و وقت قاضی و همه رو بگیری کلی پول خرج کنی که جدا بشی 

اگه عقد دوران شناخته پس چرا خیلی ها مهریه میگیرن و میگن زنو شوهر هستیم 

شما هم خرما رو میخای هم خدا

عقد دوره آمادگیه برای زیر یه سقف رفتن، شناخت برای قبل عقده.

ایران تنها جاییه ک اول عقد میکنن همو میشناسن😂 چرا چند ماه نامزدی نمیکنن قبلش واسه شناخت 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
بنظرم مهریه رو با این شرایطت نصف بگیری و اسمشم پاک بشه بهتره البته نمیدونم حتما باید گواهی دکتر باشه ...

‌گواهی میخواد

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عقد دوره آمادگیه برای زیر یه سقف رفتن، شناخت برای قبل عقده.

قبل عقد همه روی ماهشونو نشون میدن کسی نمیتونه بشناسه

بعد عقده که تازه اون روی خودشونو خانوادشونو نشون میدن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

همینه میگن تو عقد رابطه نداشته باشین دیگه کردی تموم شده رفته

به هر حال زن و شوهر بودین

و الان طلاق میگیری 

کاش قبلش بیشتر فکر میکردین

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا