2777
2789
عنوان

عقدم رابطه داشتم قراره جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 10054 بازدید | 173 پست
من فقط در عجبم چرا تجربه نمیشه براتون؟ روزی چندتا تاپیک اینجا هست که تو عقد یا نامزدی بدون هایمن مجب ...

خب گناه دو عالمو کرده که لکارت نداره میخواد جدا شه

من در عجبم نسل دایناسورا چرا منقرض نمیشه

خب چرا تویی که تو سه ماه تونستی بشناسیش باهاش رابطه داشتی؟ دوران عقد برای شناخته

دوران نامزدی برا شناخته.. 

دوران عقد امادگی واسه مراسم عروسی و تهیه جهزیه اس

عاقلانه اس طرف بزاره اسمش بره تو شناسنامش و بعد بخواد به شناخت برسه؟ 🫤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ ربطی ب دین داشت!ب عقل ربط دارهچون دوران عقد دوره شناخته ک ببینن میتونن برن زیر ی سقف؟میتونن ی خانو ...

تازه همو بشناسن؟؟ 

وقتی اسمشون رفت تو شناسنامه ی هم بعد بخوان تازه

شناخت پیداکنن؟؟ 

اونوقت دوران دوستی و دوران نامزدیو واسه چی گذاشتن🤔

تازه همو بشناسن؟؟ وقتی اسمشون رفت تو شناسنامه ی هم بعد بخوان تازهشناخت پیداکنن؟؟ اونوقت دوران دوستی ...

دوران دوستی گلم کسی خودشو نشون نمیده همه چی گل و بلبله...

ولی زمان عقد چرا آدما اون روی خودشونو بهم نشون میدن

و تو بعضی فرهنگا اگه دختره رابطه داشته باشه دیکه نمیتونه جدا بشه یاا پای ی بچه باز بشه دیگه بدتر

و تا آخر عمرشون باید با انتخاب اشتباه بسوزن و بسازن و یا جدام بشن وضعشون بخاطر یسری مسائب بدتر شده

پس دوره عقدو میذارن برای شنااخت تا با خیال رااحت بدن زیر ی سقف 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
چرا اتفاقا میشینن همو نگاه میکنندوران عقد برای شناخته وگرنه یک راست میرفتن زیر یه سقف دیگه این مسخره ...

دوران عقد واست شناخت نیست 

دیگه شوهرشه 

نامزدی واسه شناخته ، قبل محرمیت 

وقتی عقد می‌کنی ینی زنشی رسماً و طبق قانون اگه پسر خونه آماده داشته باشه زن باید ازش تمکین کنه وگرنه پسر می‌تونه بره دادگاه و عدم تمکین بزنه 

درضمن خیلیا بعد عقد میرن تو یه خونه ، این مراسم عروسی فقط یه شامه که به فامیل میدی😉

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
خب چرا تویی که تو سه ماه تونستی بشناسیش باهاش رابطه داشتی؟ دوران عقد برای شناخته

دوران قبل عقد برای شناخته نه عقد که زنشی!!!!

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
خب گناه دو عالمو کرده که لکارت نداره میخواد جدا شهمن در عجبم نسل دایناسورا چرا منقرض نمیشه

همین که نسل روش عن فکرایی مثل توی چلغوز منقرض نشده برا همه بسه 

الان اسی خودش از کارش پشیمونه شما چی میگی؟ ریپ نزن نمیخونم چون جواب ابلهان خاموشیست

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀