2777
2789
عنوان

عقدم رابطه داشتم قراره جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 10054 بازدید | 173 پست

از اونایی ک میگن عقدین دیگههه شرعااا زن و شوهرین و بااید رابطه داشته باشین باید بپرسین برای اونا عادیه گویا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه بگید پس چرااینقد میگن تو عقد رابطه نداشته باشید؟من میگفتم پس بخاطر مهریس

همین که مشکل پیش میاد ب طلاق می‌کشه میگن باکره باشین

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

آخه هنوز ۳ ماهه عقد کردم هنوزم زیر یه سقف نرفتیم

خب تو عقد ک نمیشینن  یک همدیگه رو نگاه کنن بعدشم تو از کجا میدونستی قراره جداشی

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

اگ برات مهمه میخای چیزی نگو  

خودت تنهایی برو دکتر زنان معاینه کنه ب دکترتم اصلا نگو رابطه داشتی 

ببین میفهمن یا ن 

بگو میخام نامه بگیرم  

اخه بعضی وقتا مشخص نمیشه 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎