2777
2789

اما الان هر نظری میخوام بنویسم صدبار بالا پایینش میکنم

اخرم پاکش میکنم

چون میترسم نظرم یا راهکارم زندگیه یکی رو خراب کنه 

واقعا سن و سال به رفتار ربط مستقیم داره

والا ۱۹ سالمه همینجوریم

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هنوزم بی پروا نظر میدمزندگی ک قرار باشه با یه نظر خراب شه زودتر خراب شه بهتره

اینو‌ نگو بعضیا خیلی دهن بین هستن و زود تحت تاثیر به حرف قرار میگیرن.منم همیشه با کلی بالا و پایبن کردن نظر میدم 

اینو‌ نگو بعضیا خیلی دهن بین هستن و زود تحت تاثیر به حرف قرار میگیرن.منم همیشه با کلی بالا و پایبن ک ...

زندگی ک با یه حرف خراب شه زندگی نیست استحکام نداره من مسئول چیزی هستم ک میگم ن چیزی ک بقیه افراد متوجه میشن

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
اینجوری نگو دهه هشتادیا زود بزرگ شدن

سرد و گرم زندگی نچشیدی هنوز 

شاید سختیایی کشیدی منکرش نمیشم

ولی هنوز به اون مرحله نرسیدی که متوجه بشی با کامنت و نظر ما ممکنه ته دل کسی خالی بشه.  دودل بشه(بخاطر کامنت اولت تو تاپیک میگم)

سرد و گرم زندگی نچشیدی هنوز شاید سختیایی کشیدی منکرش نمیشمولی هنوز به اون مرحله نرسیدی که متوجه بشی ...

حرف شما درسته من هیچوقت کامنتی نمیزارم ک دل کسی بشکنه

ولی خیلی جاها من مسئول حرفیم ک میزنم ن برداشت طرف مقابل

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
حرف شما درسته من هیچوقت کامنتی نمیزارم ک دل کسی بشکنهولی خیلی جاها من مسئول حرفیم ک میزنم ن برداشت ط ...

این تو شرایط نرماله 

خیلی وقتا طرف خودش له هست ، خودش شکسته، خودش اسیب دیدس ، میاد تاپیک میزنه دلداری میخواد، دوس داره دلگرمی بهش بدیم تا جون بگیره و زندگی شو ادامه بده 

اما کامنت رک ، چیزی رو بهتر که نمیکنه ، طرفم سرخورده میکنه که فقط منم این مشکلو دارم، فقط منم شوهرم بده، فقط منم بچم اینطوره، فقط خانواده شوهر من بدن و .....

شاید تفاوت سنی مون باعث تفاوت نگرش مونه 

البته منم پیر نیستما😂

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️