اصلا میرین چند وعده پیش هم هستین و پیش هم غذا میخورین قراره برم با خانواده همسرم توی یه ساختمون بگین چکار کنم تو کارای خونه به مادر شوهرتون کمک میکنید؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ما تو یه ساختمون سه طبقه تو دوتاش زن داداشم هستن، یکی ک شاغله اصلا یه ماه یه بار هم نمیرسه بیاد بچه هاش ناهار میایم خونه خودمون، دومی هم روزی یه دفعه اگه کاری نداشت میاد یه سر میزنه ، ولی اگه مهمون داشته باشیم زن دادش دومی میاد کمک میده، هردو سه تا بچه دارن
هوایت میزند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
کاش منم تو یه ساختمون بودم من تو یه اتاق خونشونم همه چی مشترکه
آره منم
ولی میدونی درسته که سخته
اما خوبی هایی هم داره
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛