2777
2789
عنوان

کمک از وقتی پدرشوهرم مرده بدبخت شدم

1157 بازدید | 33 پست

بیشتر از یک‌ماهه من هرروز اینجام حتی شبا می‌خوابم امروز شوهرمو گفتم منو برسون خونه ی خودمون گفت نه امروز پنج شنبس شب باید پیش خانوادم باشیم و فلان نذاشت برم خونه بعد خودش از ساعت پنج گم شد رفت پیش دوستاش محل کارشون دروغم زیاد میگه ممکنه هم رفته باشه باغ باهاشون گفت خونه حوصلم سر میره و رفت منو گذاشت پیش این عتیقه ها گفتم سرم درد می‌کنه گفت تو اتاق بخواب!

الان من اینجا پیش فامیلای عتیقه ی شوهرمم روانی شدم از این به بعد چی میخواد سرم بیاره حتما عادت کرده دیگه بعد چهلمم هفته ای هفت بار منو میاره این خرابشده.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من موندم شما چرا رفتی اونجا واقعا

خب پدر شوهرت مرده تو چرا باید اونجا باشی 

تهش برا کمک موقعی ک نیاز داشتن می‌رفتی بعدم بر میگشتی خونه خودت شوهرتم اگه میخاست این موقعیت کنارشون باشه میموند پیش خانوادش 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

یکم صبوری کن. بهر حال رسم ه تا چهل صاحب عزا دور هم باشن. الان شما نیاین فامیل های حوته بین که  دنبال حرفن، حرف و حدیث در میارن

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم

از نظر من بگو سرم درد میکنه حالم خوب نیست ، خودتو‌ بزن به بیحالی ، بگو نیاز دارم استراحت کنم فلان ، بعد آژانس بگیر برو خونه

خوشیامون چینی بود غمامون اصل ژاپن!                            نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️                                      
من موندم شما چرا رفتی اونجا واقعاخب پدر شوهرت مرده تو چرا باید اونجا باشی تهش برا کمک موقعی ک نیاز د ...

همینو بگو!همیشه بیخبر اسنپ می‌گرفتم میرفتم امروز دیدم داره می‌ره بیرون گفتم منم برسون که بعد نذاشت برم