2777
2789
عنوان

کیا مث من از دست همسایه بی فرهنگ و کثیف عاصی ان

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی زمین قشنگ چرب و سیاه شده از آشغالاش با اب خالی افاقه نمیکنه باید با پودر و فرچه شسته بشه ولی من ...

تو خیلی صبوری من بودم میگفتم قسمتای آشغالی که خودت ریختی و ادرار بچتو خودت بشور

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
شوهرم بدبخت صب تا شب سر کاره

خوب جمعه هام نیس 

بگو باردارم حالم بد میشه نمیدونم چندشم شده فوقش ی ربع طول بکشه شوهرت بشوره 

اگه ببینه شوهرت میشوره ممکنه خجالت بکشه رعایت کنه از فردام بچه میاد نمیتونی برسی پس بهترین فرصت اینه بندازی گردن همسرت 

اره بچش ۴ سالشه بیشتر وقتا تو حیاط کارشو میکنه

وایی عزیزم خدا بهتون صبر بده خب بچه چیکار کنه تربیت یاد نداده ایشون خودش وقتی برای اشغال اندازی تنبله معلومه بچه داری و خونه حیاط دار نشینی رو نداره ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

جاریته؟

نشور بگو من دیگه حامله ام نمیتونم بشورم، آشغالم نمیریزم. فعلا خودتون بریزین تا بعد تولد بچه دوباره نوبت بزاریم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یه سطل اشغال هایی تو کوچه هستن از اون ها استفاده کنین اگه نیست خودتون بخرین  چه کاریه می‌زاره تو حیاط بعد می‌بره بیرون

من باشم سطل اشغال رو میزارم سر کوچه شهرداری ببره راحت شم

اصلا هم گردن نمیگیرن که همچین کاری کردمبه بچه تنها گیر آوردی بگو این کار زشته برای این کار دستشویی اختراع کردن باید بری اون تو