2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواج کردین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 53 پست
والاه زن داداشم بعده ۹ سال ی بچه هم داره هنوز ک هنوزه عیدی میاره مامانش بعد بحث بچه شد همین مامانم ب ...

خب مسلما باید وسیله های زندگی رو خود زوج ها تهیه کنن ولی ماها رسم رسومات اجازه اینو نمیده مامانه توهم اگه نمیخاد سیسمونی بده دیگه چیکار به اون بدبخت داره 😂 شمام وسیله هاتونو خودتون بخرین قشنگگگگ منتی هم نباشه براتون که فلان چیزو خریدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مسلما باید وسیله های زندگی رو خود زوج ها تهیه کنن ولی ماها رسم رسومات اجازه اینو نمیده مامانه توه ...

اخه ما هنوز رسم داریم مادر دختر بگیره 

وسایلی ک برای جهازم خریده وسایل اتاق خوابمو باید بندازم دور چون تیکه تیکه دارن میشن از بس ک جنسشون بده 

من انتظاری ازش ندارم 

ولی داراس مادرم ۷۰۰ میلیون ماشین زیره پاشه 

ولی ....

چشمی ب اموالش ندارم ولی این منم ک خار میشم ت خانواده همسرم

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

اخه ما هنوز رسم داریم مادر دختر بگیره وسایلی ک برای جهازم خریده وسایل اتاق خوابمو باید بندازم دور چو ...

اره حق با توعه ولی خب توهم تو جمع خانواده همسرت یجوری رفتار کن که انگار کارای مامانت عادیه و به قولی رسمتونه 😂چاره ای جز این نیست غرورتو حفظ مامانت هرچقدر هم بد باشه بدشو نه به همسرت نه به خانوادش نگو بعدها یه سنگی میشه که هر لحظه میکوبن تو سرت بلا نسبت

اره حق با توعه ولی خب توهم تو جمع خانواده همسرت یجوری رفتار کن که انگار کارای مامانت عادیه و به قولی ...

اخه اون خودش گف ک من عیدی میدم اینو چیکارش کنم😂😐

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂