2777
2789
عنوان

پسر دانشگاه

109 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها خوبین ؟

من از یه پسره ای توی دانشگاه خوشم میاد به یکی از رفیقاش گفتم که بهش بفهمونه من دوستش دارم خلاصه قرار گذاشتیم بریم کافه 

رفتیم کافه پسره بهم گفت ببین من میدونم تو ازم خوشت میاد منم به جون مامانم ازت خوشم میاد ولی تو خیلی حیفی نمی خوام از دستت بدم اگه باهم بریم تو رابطه ۲ هفته باهمیم بعدش باز بلاک و آنبلاک میشه من نمی خوام از دستت بدم بعدم هنوز ترم اوله زوده من می خوام باهم رفیق صمیمی باشیم اینا رو که بهت میگم فکر نکنی توی آب نمک خوابوندمت چون اصلا این طوری نیست فقط نمی خوام از دستت بدم گفتم یعنی می خوای داداشی باشی ؟ گفت نه می خوام رفیق صمیمی باشیم همیشه هواتو داشتم از تو سایه اما الان دیگه می خوام آشکارا مواظبت باشم کنارت باشم 

بعد گفتم خب نگا کن الان پشت سر ما کلی حرفه گفت آره پشت سرمون حرفه ولی این حرفا رو میشه جمع کرد گفتم چطوری؟ مثلا میخوای با یکی دیگه اوکی شی ؟ گفت معلومه که نه من با کی رل بزنم ؟ مگه من گزینه دیگه ای جز تو روی میز دارم ؟

این چشه ؟ منو نمی خواد ؟ ولش کنم ؟ یا می خواد صمیمی تر بشه که با شناخت وارد رابطه شه ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوددرگیری مضمنه

بعد گفتش که من شاید موندنی نباشم شاید بخوام وسط ترم انصراف بدم نمی خوام باهات برم تو رابطه وابسته شیم بعد یهو ول کنم هم خودم ضربه میخورم هم تو

من که نفهمیدم چی نوشتی ولی نکن این کارا رو 

دانشگاه محل تحصیل و درسه نه رل زدن 

فردا کات کنی تو دانشگاه بد نگات میکنن میگن با صدنفر بوده دونه دونه داره کات می‌کنه و هزارتا حرف دیگه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

ولش کن

🥀ندونسته دلمو به غریبه سپردم ، اون غریبه رو ساده شمردم ، گول چشم سیاهشو خوردم 💔🥀💔 رفت از این شهر ، که دلم رو به خون بکشونه ، جای دیگه آتیش بسوزونه😔🥀 به یاد تیرماه سال ۱۳۸۳🥀🥀💔💔

به نظرم فعلا روی خودت تمرکز کن ترم اول رل زدن درست نیست

من بهش گفتم واسه اینکه حاشیه هامون بخوابه الکی بگو دوست دختر داری بعد اون فکر می‌کرد میگم برو با یکی دیگه اوکی شو که گفت من چرا برم با یکی دیگه اوکی شم من تنها گزینه روی میزم تویی

من بهش گفتم واسه اینکه حاشیه هامون بخوابه الکی بگو دوست دختر داری بعد اون فکر می‌کرد میگم برو با یکی ...

من اگه بودم دیگه بهش فکر نمی‌کردم و تا زمان مناسب  روی اهدافم تمرکز میکردم