2777
2789
عنوان

کورد ها یه لحظه میایین🌸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 192 پست
خدا رو شکر از صبح انقدر تهمت شنیدم سرم درد گرفت

میسپرم دست کارگاه های سایت😂😂🚶‍♀️🚶‍♀️🤦‍♀️

ولی حالا اگ از من ناراحت شدی ببخشید

دوست ندارم کسی ازم دلگیر بشه

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا تازه دوباره مد شده

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
جدی؟

اهوم

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
میسپرم دست کارگاه های سایت😂😂🚶‍♀️🚶‍♀️🤦‍♀️ولی حالا اگ از من ناراحت شدی ببخشیددوست ندارم کسی ازم د ...

عب نداره من فقط همون افسانه رو نمیبخشم خودش خیلی کامله به مردم گیر میده

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
اینا کمربندها قیمتشون چنده؟ از کجا میشه ازشون خرید

500 ایناس

از باسلام پره

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

پس دلخور نیستی ازم دیگ؟ 

من همیشه میگفتم خوشبحال دخترای کورد حتی کمربندشونم از طلاست 😀

عشقم از اینا طلاهاشم هست ک نزدیک یک میلیارده

ولی اینایی ک گذاشتم طلا نیست

تاپیک مورد داری نزده عزیزم

از کاه کوه نساخته

افسانه فقط میخواد بگه ما رو دیوانه فرض میکنید؟

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فمینست یعنی برابری ،عدالت ،ما بین هیچ مردو زنی تبعیض قائل نمیشیم 💚✌

خدا رو شکر از صبح انقدر تهمت شنیدم سرم درد گرفت

ولی متاسفانه این ثابت نمیکنه که شما و اون کاربر یکی نیستین

ما اصل مطلبمون این کاربر بود

@فزووعےہخوقاق    

و اینکه این چطور ثابت میکنه شما دوتا یکی نیستین؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
ولی متاسفانه این ثابت نمیکنه که شما و اون کاربر یکی نیستینما اصل مطلبمون این کاربر بود@فزووعےہخوقاق ...

من کاری با این کاربر ندارم من خودمو ثابت کردم چرا هی بهونه میاری

معذرت خواهی کن دیگه 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️